Archive for April, 2007

16-ти 16-ти

Posted on April 16, 2007, under За мен.

Днес с Гери празнувахме 16 месеца заедно. Бяхме в “Скалата” поради липса на идеи за място, но какво да се прави, не съм много на ти със заведенията.
Иначе какво се случи през изминалите 2 седмици – ходих на интервю в Булуърк, където мисля че се справих добре. Е да, имам само 2-3 проекта и нямам “комерсиален опит”, та затова не съм и оптимист за намирането на работа скоро, но поне е нещо.
Предния ден пък станах хоноруван асистент във ФМИ, макар и утре да се очаква факултативния съвет да ме одобри. Нещо не ми допада особено работата там, обаче понякога човек не може да откаже на познати. В общи линии водя курсовия проект на първи курс, като задълженията ми са да кисна 12 часа в една и съща стая и да давам съвети на колегите, ако някой има проблем с лесната задача, определена им като проект.
Сигурен съм че има и още неща, които ми се случиха през изминалите седмици, само дето не ги помня :(.
Иначе тази вечер отидох към близкия “Шел”, за да направя опит да заредя газ, но ме върнаха. Така направиха и предния път. Обяснението, което получих, е това, че в 12 часа вечерта спират работа за 40 мин., за да направят отчет. През това време не работи никоя бензиностанция от веригата. Та да знаете, не ходете там към 12 вечерта.
А да, сетих се още нещо – Blind Guardian ще идват в България и, поради “голямото” количество приятели метали, които имам, търся човек, който е навит да дойде с мен на концерта. Хайде, не се блъскайте рџ™‚

Измих колата :)

Posted on April 2, 2007, under За мен.

Само 11 месеца след последното измиване. Направо не мога да повярвам колко е чиста сега :).
Иначе преди това днес ходих до университета, за да се уверя с очите си за тройката по математика. След това с баща ми занесохме съдомиялната на ремонт, че след 3 години ни предаде.
На връщане минахме да си измием колите, а после си купих крушки за предните габарити, че единият е леко изгорял. Купих си и батерийка за дистанционното на колата, че тази е на път да ме изостави май (скоро имах проблеми с имобилайзера – трудно го изключих).
И така, днес явно ми е доста деен ден.
Още нещо – скоро Митака ме попита какви разходи правя за колата месечно. Казах му, че давам около 40 лева за газ и това е. Да, обаче април започва с 10 лева за мивката и 4 лева за габарити и батерийка, а днес е едва втори ден, така че явно разходите месечно са средно 45 лева.
Иначе, стискайте ми палци този април да мина без ПТП. Първи мина, ама все пак този месец ми е крив.