Честит ден на любовта

Написано на February 14, 2006, в категории: За мен.

Честит празник на всички влюбени, било то във виното или в друг човек, важното е празници да има рџ™‚
Иначе аз днес имах един противоречив ден – на даскало умрях от тъпотия, като същевременно правих и глупости докато даскалката говореше, глупости в стил мерене на косъм по кариран лист поради простата причина, че нямахме чертожни инструменти (все пак сме студенти рџ™‚ ). И други простотии имаше ест. само дето не бяха толкова запомнящи се. В крайна сметка косъмът се оказа 17.6 сантиметра рџ™‚ .
Ест. след толкова хубаво няма начин да не дойде и лошото – днес за малко да направя доста тежка катастрофа, но благодарение на другите шофьори – всичко се размина… Вината за катастрофата щеше да е изцяло моя, защото имах знак “Спри”. Естествено спрях (имам се за съобразителен шофьор), огледах се, забелязах вляво,че имам място да мина, вдясно имаше една кола, след която потеглих. Оказа се,че зад нея имало друга, която не съм видял … Добре, че спирачките им бяха добри, защото и двамата шофьори можеха да ме пресоват, а единият беше с джип … Поне половин час ми отне съвземането …
Вечерта бяхме с Гергана на кафе в “Скалата”, където си прекарвахме добре докато не дойде някакъв неин бивш приятел, който да й пожелае “много любов и гаджета”. В началото си мислех,че е просто нетактичност, но се оказа замислено предварително – все пак е ходил с нея … Благодарен съм за едно нещо в случая – че не съм като този субект, и се моля никога да не бъда.
Иначе остатъкът от вечерта си прекарах що-годе добре с Гергана, а и с Митака от Плд и Мария.