Бездейна неделя

Написано на February 19, 2006, в категории: За мен.

Днес станах в 14 часа, като бях адски схванат по цялото тяло, но го отдадох на погълнатите въглеродни съединения след пожара.
Следобедът, след като се изкъпах, усетих,че започна да ме втриса. В началото си казах “нищо, зиморничав съм” и 15-20 мин. просто се топлих на печката, но по едно време дойдоха нашите и казаха,че не би трябвало да ми е студено (не че и сам не го знаех де) и ми сложиха термометър. Оказа се,че имам температура 38,4 градуса, която, в последствие, се качи до 38,9, но с ударна доза лекарства успях да я сваля до 37,4. Лошото е само,че пия антибиотик, който е доста силен, а и има ужасен ефект – днес се чувствах замаян и ми се гадеше, а не би трябвало.
Иначе днес изпуснах поне 3 излизания, но наистина ми беше зле. Двете ги организирах аз – ходене до Бачково и излизане с Гергана, но след температурата, някак си не беше добре да излизам.
Иначе май това е всичко, за което се сещам – днес се “чества” годишнина от обесването на Васил Левски, но това определено не е празник за мен, дори и след обяснението, че “бесилото е пътят към безсмъртието”. Иначе Сидеров е направил митинг, на който е събрал доста хора и е дал заявката си за предсрочни избори. Може би на трети март и аз ще съм в тълпата, защото колкото и противни да ми се струваха “Атака” едно време, те показаха, че се разправят с предателите, а не ги толерират. За справка – ВМРО, които така и не изключиха Ники Кънчев, а и накрая бяха готови да управляват в коалиция с турците…