Сряда

Написано на March 15, 2006, в категории: За мен.

15:20

Дам, от доста време не съм писал, но просто се прибирам след 3 сутринта и нещо не ми се драска по това време. Иначе всичко си върви що-годе добре, вчера (вторник) бяхме у колежката Гергана, за да отпразнуваме новото й ПЦ, а после отидохме в “Ликьора” – сносно ретро клубче (едно време щях да кажа,че е добро, но тази вечер имаше прекалено много черно, пък било то и ретро черно в стил 2Pac – “California love”… На мен музиката не ми попречи да си прекарам добре, но все пак винаги има какво да се желае.
Иначе се прибрахме към 4 сутринта и днес (сряда) трябваше да стана към 8:30, за да закараме колата на сервиз – друсането при потегляне, дължащо се на съединителя, вчера се увеличи рязко. В крайна сметка се оказа,че ще трябва да се сменя притискателен диск рџ™Ѓ .
Това е засега. Може по-късно да ходя в Марицата да решаваме задачи по статистика, но може и да не отида …

24:18

В крайна сметка отидох, че дори май схванах 2/3 от задачите, но утре ще видим какво ще стане – колкото и да са ми ясни нещата, винаги може да се обърка някоя цифра или знак – това е математика все пак – не е важно да я разбираш, а да бъдеш прецакан рџ™Ѓ …

3 Replies to "Сряда"

cipher  on March 16, 2006

Така е с математиката, Бояне. Карай. Ще я избутаме. А този клуб “Ликьора” къде се намира? Интересно ми е да го пробвам някой път.

bleit  on March 16, 2006

Преди моста на панаира, вдясно. До бившето Санто (и още по-бившото B52). Точно отстрани е, преди имаше чалга бар “Мамбо” (или мамба) на негово място. В малката уличка зад спирката.
А за математиката ще трябва да се съглася с теб – важното е да си прецакан рџ™‚

Тиндор  on March 17, 2006

Дам, точно там се намира “Ликьора” – добре е да знаеш, защото първия път се чудихме дали не е буквално “без вход тази вечер” рџ™‚
Иначе не съм ходил в чалга бара,но знам, че се казва “Мамба” – Чапов ми е разправял за него едно време.