Напоследък

Написано на April 6, 2006, в категории: За мен.

Нещо не ми се пише, то не че има какво да пиша де – ставане в 16, лягане в 8 сутринта :), а междувременно ходене на кафе и изпити. И като споменах изпити, днес съм на един – пак ще се опитам да помогна на Митака от Асгр. – онзи път изкара три рџ™‚ .
Иначе днес, гледайки списъка си с прослушани песни от last.fm, се запитах дали съм се променил през последните месеци – от предимно електронна музика (имам всички Dream Dance-ове, които са 39 двойни компилации) се върнах към по-тежката такава, а се запознах и с много неизвестни за мен групи. Анализът на списъка с песни показа още, че не съм изневерил на групата си – Blind Guardian.
рџ™‚ Сещам се сега и колко подозрителен съм станал – през тези 2 седмици 3 пъти се усъмниха в мен,а даже веднъж си мислеха, че искам да ги ограбвам… Но пък това ми се е случвало и друг път – поне още 3-4 такива моменти мога да си спомня, което ме навежда на мисълта, че просто времето се стопли, смених дрехите си, а вероятно и настроението, но пък нали точно по дрехите си извличат мнение за стереотипите… И все пак е забавно да ти правят път на улицата когато си с черна тениска на Гардиън, черно, кожено яке и черен панталон рџ™‚