Неделя

Написано на April 9, 2006, в категории: За мен.

Вчера си взех и последния невзет изпит за този триместър – този май беше най-важният, защото благодарение на него вече имам доста големи шансове да се запиша трети курс – остава само 1 математика, а с 3 изпита, след молба до декана, можеш да минеш.
Това е най-важното събитие напоследък, иначе всичко си върви нормално, жалко че не можах да си почина напоследък, а утре започва третият триместър, но съм доволен, че успях да помогна на Митака от Асгр.
Друго интересно е,че в края на следващата седмица ще има подписване на ключове – последното такова беше миналата година, където ключове си разменихме само аз и Ико, а с Антоний си ги бяхме подписали предварително.
Е, това е, след по-малко от час ще изляза с Гергана на кафе, а след това ще гледам да почина доволно, че утре съм от 7 на дискретна математика, но ще трябва да стана в 6 рџ™Ѓ

2 Replies to "Неделя"

bleit  on April 9, 2006

Сподели за незнаещите какво е дискретна математика ? Учиш я сам и дискретно ли ?

Тиндор  on April 10, 2006

Де да беше сам и дискретно… но уви, представлява обяснение на графи, дървета и тн. по математически начин за математици. Ако си любознателен можеш да видиш този линк, който представлява зип файл с лекциите, които тепърва ще уча.