Петък

Написано на April 28, 2006, в категории: За мен.

Станах към 6 сутринта, но се излежавах до 8, след което се приготвих психически и физически за деня, който ми предстоеше, и се отправих към университета.
Всичко мина добре, докато не се наложи да представя презентацията си – уж беше добре направена, но изглеждаше ужасно на проектора, а разчитах доста на дизайна… Както и да е, чух критиките и ще се постарая да ги спазя.
Към 2 часа отидох при Нео в апартамента на колежката Мария, за да кача линукс на компютъра им, но в последствие се оказа, че искат и уиндоус – никога не съм имал диск с уиндоус ХП, така че трябваше да се справим с наличния. Линукса тръгна без проблеми, всичко се инсталира, настроих го, изобщо системата заспа. Не може да се каже същото нещо за уина – той така и не тръгна, защото CD-ROM-ът беше развален и четеше трудно. В 20:30 инсталацията още не бе привършена … мъка, мъка …
Прибрах се вкъщи адски изморен и реших, че ще пропусна съботния изпит по МА2 – има и други дати след 2 месеца…
Иначе в сряда вечер бях на караоке, където засякох и Ико. От доста време не бях ходил в “Мармалад”, но разбрах и защо – атмосферата е същата, а песните са по-зле от преди – 2-3 рок балади чух и толкова – останалото беше лигав поп в стил Графа…
В четвъртък ходихме с Митака от Асгр. да обикаляме за интегрална схема за касетофона ми. В целия град не можахме да открием такава. Последното място, в което проверихме, беше сервиз на приятел на Митака. Оказа се,че там имат интеграл и готовност да го запоят. Занесох им касетофона, след като си го взех в насипно състояние от Гери. Сега чакам да ми го оправят. Заради тази ни авантюра пропуснахме часа за обясняване на задачи по МА2 при колежката Янка и вместо това отидохме на кафе. Поседяхме до 7-8, а после се прибрахме и аз се отдадох на почивка и гледане на снукър.