Предсесийно

Написано на June 10, 2006, в категории: За мен.

Днес е събота, а от понеделник започват неприятните дни за мен – другата седмица ще трябва да изготвя презентация за частта си от проекта по Project managment, да взема участие в довършването му, да науча материала, защото ще се явявам на изпит в петък, да се подготвя за контролни по дискретна математика и операционни системи… Сигурно има и още, но в момента не се сещам за тях.
Иначе тази седмица мина сравнително добре, в даскалото бяхме само след 14 часа, заради изпитите, не карахме доста неща, включително и езици за програмиране, където трябваше да предам курсовата си работа, презентирайки я.
Вчера станах рано сутринта, писах baseline study, а накрая се оказа, че съм го правил по друга схема и екипът ни ще трябва да предостави нов до другия петък.
Днес бях по магазините с майка ми и сестра ми. 40-50 минути им отне оглеждането на дрехи в “Метро”, а аз бях отишъл просто за един презаписваем ДВД диск и стек минерална вода. Дискове не продаваха, но поне вода си взех.
После минахме през “Била”, където купихме предимно храна, но колкото и да я имам на разположение, трудно се надвива мързела да станеш да си сложиш…
Тази вечер бях в “Скалата” както обикновено, но и двамата някак се чувствахме изморени, затова се прибрахме към 22-23 часа.
Сега смятам да прочета още една глава от книжка за обектно-ориентирано програмиране (от любимия ми тип – залага се на дизайна, а не на кодирането), след което леглото ме очаква, че от понеделник ставам зает човек рџ™Ѓ