1/2 година

Написано на June 17, 2006, в категории: За мен.

Вчера аз и Гери навършихме 1/2 година заедно :). Събитието отпразнувахме в бившето “Антикварно кафе”, сега не знам как се казва. Доста се е променило от времето, когато ходех там с компания, слушаща предимно метал…
Обратно на темата, след изпитът ми по Project management се прибрах, изчаках сестра ми и отидохме на Джумаята да избера подарък за Герито. Странно, но не ми отне много време – само след 15-20 мин. бях готов (определено не съм претупвал неща, гривната ми хареса, дано и на нея да се е харесала).
Вечерта се уговорихме за 20:30, но аз пак закъснях, защото ме забавиха на бензиностанцията. Разменихме си подаръците в колата – аз получих доста симпатично ключе-висулка, подарено с думите “това е ключът към моето сърце”. Доста ме зарадваха както висулката, така и думите :).
След това потеглихме към ДКЦ 1, където оставих колата и оттам пеш до Стария град, търсейки заведение, което да има градина и да не е тип “селска кръчма”. Градината на бившето “антикварно” е доста добра, само дето масите и столовете нещо не ми допаднаха, но се преживяват.
На връщане решихме да минем през Стария град, което се оказа приключение, защото паважът явно не е най-приятната настилка за дамски обувки, а и малко преди колата Гери имаше не особено приятна среща с мишка или жаба в една тъмна уличка. Аз ест. бях до нея, но “нещото” беше близо до Гери и побягна доста бързо, но освен уплахата, която бързо отмина, всичко беше наред. Не знаех, че разходката през Стария град може да е толкова авантюристична – тъмни улички, кучета, неидентифицирани същества…
Е, стигнахме до колата, закарах Гери до тях и,след около час-два разговор в колата, се прибрахме.