Чеверме

Написано на July 18, 2005, в категории: За мен.

Вчера бях на чеверме с ВМРО по случай изборите ( не искам да използвам думата победа,защото за мен това си беше поражение). Станах в 6 сутринта,за да търся винетка,понеже глобата за липсата й е доста солидна – от 50 до 150 лева. Намерих и в 8 часа бях в организацията. За щастие малко по-късно дойдоха и другите, та не чаках сам до 8:30. Към 9:20 потеглихме най-после,защото изчаквахме хората от окръга, които в крайна сметка решиха че няма да идват ( става въпрос за селата явно, защото хората от Асеновград и Калофер дойдоха, може и други да е имало,но тези ги видях със сигурност … ) .
Пристигнахме в крайна сметка и си намерихме място за сядане,но жегата беше убийствена (затова и съм изгорял в ръцете), чувстваше се и липсата на вода, а тази, която носех в колата, се бе превърнала в някаква утаечна смес. Не искам да си представям каква жега е била около огъня,след като на мен ми бе горещо и без него. Та след като агнетата се изпекога седнахме на масата. Е, аз не ядох, просто защото не ми харесва агнешкото месо.Но това в случая не е важно. Важното е,че от София дойде да ни уважи нашият депутат Бойко Ватев.
След като се нахранихме се започна с хората и песните – показахме че сме българи,а не чуждопоклонници-чалгари.Някъде към 17 часа реших,че е време да си тръгвам,защото адски много ми се спеше,та събрах си групичката и потеглихме.Прибрах се в Пловдив преди 18 часа,но за сметка на това съм заспал някъде м/у 20 и 21 часа. Продължавам да се удивлявам на дневния си режим,който се променя динамично при това доста често рџ™‚