Скъсан за пореден път

Написано на June 28, 2006, в категории: За мен.

Дам, скъсаха ме по дискретна математика, при това още на задачите. Даже не стигнах до теорията. Уж писах и по двете задания, само дето не съм разбрал условието на втората (реших,че алфа и бета могат да са само една буква от азбуката, а те можели да са произволна комбинация), а на първата съм взел пример, който е частен случай, а уж нарочно взех функцията на Шефер, защото е Шеферова, но не…
Както и да е, много гадно ми беше, но всичко се оправи няколко часа по-късно, като се видяхме с Гери, а после отидохме и на Гребната, но беше ужасна жега, а аз носех в ръка и кожено яке (не се смейте – рискът да ви счупят стъклото на колата заради яке, още повече кожено, е голям).
След зоологическата, разходката и кафето, отидохме на кръчма с колегите във “Воеводите” – нелошо заведение на “Гладстон”. След кръчмата заспах веднага.
Днес ходих на зъболекар, че вчера ми се стори,че ми никне мъдрец, но съм се излъгал – той бил поникнал преди това, помъдрял съм, а да не го знам… :).
Следобедът продължи с още приключения в стил “покрий стъклата на колата заради градушката”, “карай 40 мин. до “Тракия”, а после отидох и в Техномаркет “Европа”, за да си купя CD и MP3 свирец за колата. Спрях се на един Блаупункт, който днес видях в каталог при заболекарката. За същите пари можех да си взема доста касетофони, само дето на LG вече не вярвам, както не вярвам и на хората от сервиза, че ще го оправят, защото, като типични майстори, вече 2 месеца ме мотат. И като стана въпрос за майстори – новият касетофон трябва да се монтира от оторизиран сервиз, който работи до 19 часа. Отивам в 19 без 10, обяснявам им ситуацията, че инсталацията ми е прокарана, просто трябва да сложа новия касетофон, но ме върнаха, не можело така, трябвало да я замерят. Глупости на търкалета. После ми казаха да съм дойдел утре да видят, че работи наистина, за да получа заветния печат.Бюрокрация!!!

One Reply to "Скъсан за пореден път"

bleit  on June 29, 2006

Съжалявам за изпита – ще го вземеш следващия път.
И по-важното – честито за новия касетофон, определено марката е по-добра. Иначе винаги става така – евтиното излиза скъпо. Сега вече няма да го сменяш (пожелавам ти го). Със здраве да си го ползваш (слушаш). рџ™‚