Емоции

Написано на September 11, 2006, в категории: За мен.

Напоследък доста съм започнал да обикалям – този петък бях в Пазарджик с една група баби, както и Гери и Митака от Асеновград. В общи линии не беше толкова зле, като изключим накрая, когато собствената ми прабаба ме заряза да си ходя пеш, а тя се качи на такси с нейните приятелки…
В събота с нашите заминахме за Поморие – времето не беше толкова зле и двата дни, макар да духаше вятър. Такова мъртвило е там, че даже в неделята закриха и дискотеката, и плажното заведение.
Не минахме и без неприятни емоции – на сестра ми една приятелка си загуби портмонето, като освен пари, имаше и документи – не ги намерихме, колкото и да обикаляхме.
В неделята се прибрах вечерта. Тогава започнаха и проблемите с компютрите вкъщи – моята точка за достъп не работеше, разклатих я стабилно, уж се оправи, но след 2-3 часа вече “умря” окончателно. ПЦ-то на сестра ми претърпя десетки рестарти, но накрая май се оправи – бях доста изморен и не ми се занимаваше повече с него.
Днес сутринта станах с надеждата точката за достъп да се е оправила от самосебе си, но не би :(. Разпитах на няколко места, но май никъде не оправят мрежови компоненти – вярно, че нова точка не е толкова скъпа, но като съм дал 130 лева за такава, бих желал да си я оправя, а не да дам още 100 отгоре за нова. В крайна сметка трябваше да е в гаранция, само дето бившият ми шеф вече е в София, където живее и работи, а доколкото разбрах гаранцията от Пловдив вече не я зачита. Не че ми даде и гаранционна карта де, но ако беше в Плд., това нямаше да е проблем, защото все пак съм клиент от 9 години…
Не знам, някак си тази точка за достъп успешно ми скапа настроението днес, а по всичко личи, че ще го прави занапред :(.