СГ Експресбанк

Написано на October 24, 2006, в категории: За мен.

От около седмица съм горд собственик на дебитна карта Visa Electron, с която даже успях да поръчам книжка от Амейзън. След като почти месец бях без никаква карта, сега оценявам какво удобство е.
Е, имам разни проблеми с банката, ама то некадърна администрация има навсякъде. Забавиха ми картата, но това го преживях, макар да не ми беше лесно последните 2 пъти.
Получих ойлайн банкиране, с което мога единствено мога да следя движението на средствата ми, само дето информацията след края на работния ден днес е тази, която е от предишния работен ден. Така се получава един парадокс – поръчах книга от горепосочената книжарница, която ме таксува в петък (21-ви), но още нямам информация за тази транзакция. Да, на банкомат я видях още в петък вечерта, но не е там работата, искам си банкиране като хората, а не обновяване веднъж на високосна.
Днес се прибрах след университета сутринта и ест. се насочих към страницата за онлайн банкиране и каво получих :
.
Е, сам си отворих прозореца и получих това : .
Това беше само информативно, да знаете, ако избирате банка. Иначе цените са изгодни, но има едни 1.20 лева, които още не знам месечно ли са, годишно или ги няма :). Не че е голямо значение де, ама да те таксуват задето не си ползваш парите…

2 Replies to "СГ Експресбанк"

Malaisa  on October 24, 2006

Първо: я не ми псувай на леля банката!
Второ: таксата е само за услугите и е месечна, и понеже си под 25 год. нямаш годишна такса, а и получаваш бонус 20 лв.! Така можеш сам да сметнеш, че на година плащаш само 4,40лв. и ползваш интернет банкиране, телебанкиране и т.н. Така че, банката си е много изгодна!

Тиндор  on October 30, 2006

рџ™‚ Банката на леля да й имам банкирането – 7 дни чаках да ми обявят едно плащане в интернет,а сега пък не мога да разбера откъде идват едни 27 ст.