Депресирано

Написано на December 19, 2006, в категории: За мен.

Днес станах към 12 часа и веднага чух лошата новина от либия (нарочно с малка буква). Прочетох и реакциите – никакви. Седефчов и онзи другия, руснака, който ни се води министър-председател, смотолевиха по 2 думи и толкова. Единствено признаха едно – делото е манипулирано. А това всеки от нас го знае, но защо трябва наши сънародници да се мъчат заради калпавите ни управляващи, които са сключили договор за приватизация на “Електроразпределение Варна”, в който се казва, че държавата плаща за всеки път, когато потребителите подадат жалба за надписани сметки. Пълен абсурд !
Към 13 часа излязох навън, защото трябваше да отида да си взема медицинско за кат. “C”, защото искам да я изкарам в случай, че от мен не стане програмист, а и не ми се плащат повишените цени след НГ.
Времето навън е студено, влажно, сиво, сенките са размити… По нищо нямаше да разбера че наближат новогодишните празници, ако не бях видял датата на часовника си – никъде няма украса, а само мазна, лепкава кал по улиците…
След взетото медицинско отидох и да се запиша за “Психо” (така и не знам какво е пълното име на този изпит), където момичето бе нелюбезно, но какво да се прави – аз завися от тях, пука им на тях за мен…
Взех си дата (4-ти януари) и после осъзнах,че може да съм на изпит по БД тогава, защото не си знам резултатите още, а може да имам всичко от 2-4, защото съм писал за повече от три (4 и малко по мои сметки), но пиша грозно и спокойно може да им е писнало да ми четат почерка и да са ми поставили оценка “Не се чете – Слаб(2)”.
Това е, по-късно тази вечер ще започна да се подготвям за утрешния изпит по графика, където се надявам да взема теорията някак, а практиката се надявам да взема с повече от 4-5, но всичко зависи от теорията. В краен случай – пак ще се видим с колегите през януари.