Отново проблеми с БТК

Написано на January 5, 2007, в категории: За мен.

Днес съм доволен от себе си – взех и последния си изпит от тази сесия, макар и от поправката, но с такъв учител няма как.
Днес системата бе друга – първият предал има 6, вторият 5, аз бях трети и имам 4, четвърта бе една колежка, която е учила 9 дни и има 3 (подигравка с труда й), а пета бе друга колежка, която е скъсана. Предполагам закономерността се вижда, а от нея “блесва” и преподавателският гений на учителя. Но нищо, важното е, че този изпит го взех. Някога (ако полудея до такава степен) може да отида за повишаване на оценката, но този ден е забулен в неизвестното и вероятно никога няма да настъпи.
Все още се чудя дали да ходя за повишаване и на други предмети, но нещо не ми се занимава, все пак изпитите са взети.
Иначе днес отново бях неприятно изненадан от БТК. Обадиха се вкъщи, за да ни уведомят, че телефонът ни ще бъде прекъснат на 10-ти януари, ако не го платим. Ние естествено сме го платили. Даже и касовата бележка сканирах с цел да не се изтрие мастилото. Написах гневно писмо на БТК, като приложих и снимката на бележката, която е издадена на 17.12.2006. Ще видим дали ще се извинят, ако не го направят, ще напиша жалби до няколкото органа за защита на потребителя, а за мое щастие евроейският комисар по тези въпроси е българка, та вероятно ще пиша и до нея.
В този ред на мисли, помислете над възможността да изпратите писма (ако желаете, разбира се) до Парламентарната комисия по външни отношения на ЕС. Електронните адреси можете да видите на сайта на Европейския парламент. Нека да запознаем господата от тази комисия за съдбата на нашите българки в Либия. Съмнява ме да не са запознати, но знае ли човек. По-добре да им го напомним повече хора, вместо да ги оставим да забравят сънародничките ни, но и палестинския лекар, който също е невинен.

2 Replies to "Отново проблеми с БТК"

Tosh  on March 8, 2007

Хех, и у нас веднъж се бяха обадилли, след като вече бях платил. рџ™‚ Но беше около датата на плащане…

Тиндор  on March 8, 2007

Е да, ама при мен беше доста след нея, а има и нов случай – на приятелката ми са й изключили служебния телефон, а той е платен. БТК какво да се прави :(.