Натоварено

Написано на February 13, 2007, в категории: За мен.

През изминалата седмица се случиха доста неща – в сряда ходих на тренажор за психо. Изкарах няколко часа там и съм що-годе доволен от резултата. В четвъртък ходих пак и вече правих 0-2 грешки, което е допустимо в случая (никой не ти казва колко грешки можеш да имаш).
В петък не намерих човек, който да дойде с мен до София, а и след новината за блокираните пътища реших, че ще е по-добре да си остана в Пловдив.
Гери пък замина за Смолян и аз поиграх няколко часа ДнД с колегите, като трябваше да излезем вечерта, само че пак имах проблеми с високо кръвно и не отидох.
Събота и неделя скучах – стоях си на ПЦ-то и не правих нищо интересно.
В понеделник отидох на упражненията и бях приятно изненадан от контролната си по числени методи – имам 17 точки от 20, при положение, че съм решил 1 от 2 задачи и съм писал малко по втората, но отговорът беше грешен.
Вечерта бях на кафе с Гери, но и на двама ни беше лошо и се прибрахме доста рано.
Днес ходих на лекар и получих направление за изследвания, които според мен са престараване. Лошото е, че утре ще ми се загуби времето, защото трябва да ходя три пъти до кръвопийците в лабораторията да им давам кръв, при това първият път ще е преди 8.
Ами това е от мен. Пожелавам ви весело посрещане на празника утре (вие си решете кой).