В добро настроение

Написано на March 6, 2007, в категории: За мен.

Днес бях в що-годе добро настроение, въпреки че снощи се прибрах от ДнД с колегите към 3-4, а станах в 10, за да отида да представя курсовия си проект, който писах от петъка до понеделник.
Представянето мина с малко проблеми – искаха ми заявки, които нямаше в “устната спецификация” и аз нямах, но пък убедих асистента в правотата си, като дори изказах несъгласие с една част от наложения ми дизайн.
В крайна сметка имам 6 и се надявам така да ми тръгне цялата сесия, която започва след по-малко от 2 седмици, но вече съм над оценките и ми е все едно колко ще имам по който и да е предмет – 3 е равно на 6 по математика, а за информатиката – там има хора, които 2 реда не могат да напишат на език, определен от тях, но зубкат 10 дни теория и изкарват 6 – субективизъм колкото искаш…
Другата добра новина днес бе, че успях да подкарам JDeveloper, за който бях чел минимални изисквания 1 гб. рам, а аз имам точно 1/2 . Но бях чул, че върви 30% по-бързо под линукс и явно заради това при мен си върви супер, а изглежда доста добър на пръв поглед. Ще видя третия триместър колко точно, защото тогава ще уча как се работи с Spring framework.
Днес също се видях и с Гери, но на прибиране й стана нещо лошо рџ™Ѓ и се прибрах вкъщи малко по-рано. Дано да не е нищо сериозно.