Обраха ни!

Написано на July 17, 2007, в категории: За мен.

Преди малко прочетох за решението на либийския висш съдебен съвет. БЕСЕН съм!!!
За половин милион успяхме да купим само толкова ли? Смекчаване на смъртните присъди с доживотни?!
И какво, няма да можем да си приберем българите още много време. Правят ни на идиоти, а ние си плащаме !!!
Явно е голямо удоволствие да получиш един милион долара. Да им го изяде инфлацията дано! Майка им мръсна,циганска, кръвопийска…
Дано утре поне нещата да се развият малко по-добре – онези педерастчета да се сетят да пратят нашите със самолет, въпреки че не сме написали още молба за екстрадиция.
Бесен съм и на нашите политици, които днес четох как имали готова позиция за всяка ситуация, а от поне половин час не са излезли да заявят националната ни позиция. Дори не казват кой ще даде този половин милиард долара. Дано да не сме ние, но имам подобни предположения.
И какво стана ? Чакахме осем години и пак си платихме откупа с “помощта” на Англия и САЩ. Франция и Швеция наистина помогнаха донякъде.Но май никой друг не направи нищо, или поне не си личи да са направили. Може ли цяла Европа да се разиграва от един първобитен циганин, който дължи живота си на България?!

2 Replies to "Обраха ни!"

nakom  on July 18, 2007

Много ясно че ние ще го дадем.Кой друг – филанкишията.А за нърсовете недей да тъжиш – ще ги приберат най късно до изборите.Само по 80 млн излезе на парче да ги освободят.Баси далаверата.

Тиндор  on July 24, 2007

Е, надявам се че поне половината не е от нас, иска ми се даже 3/4 да са чужди, защото за къв чакахме толкова време като можехме да платим още преди няколко години.