Ром, текила и бира в петък вечер

Написано на January 27, 2008, в категории: За мен.

Снощи излизахме на кръчма с колегите от университета, като поне 30-40 мин. не успяхме да намерим маса за 8 човека (нормално, нямахме резервация). Накрая решихме да отидем в “Белият паяк” – кофти чалга кръчма, но ядене и пиене имаше, а мен то ме интересува от известно време.
Хапнахме, прекарахме приятно, а някои пийнахме малко повече (100 гр. ром и 8 текили), след което аз и Стилър тръгнахме към караокето в “Латино”, където не ми допада особено, но е по-добре от нищо. Там пих бира и половина, като си тръгнах преди да довърша втората (това определено се оказа за добро). Прибрах се без никакви проблеми, като не знам как ми е била походката, но нямам загуба на спомени. Пих глътка вода и тогава разбрах, че ще се повръща…
3 часа връщах каквото бях ял и пил през деня. Не знам дали е заради содата с вода, която изпих, за да си направя сам промивка на стомаха, или просто се бях натровил много, но процедурата ми се стори, че отне цяла вечност, преди да си легна.
На сутринта, след глътка вода, за да пия хапчетата си, се чувствах по-зле от снощи , защото ми се завъртя главата. Но след няколко часа сън всичко се оправи и сега съм що-годе добре.
Взех си поука – следващия път може да са 16 текили, но да няма бира рџ™‚ .