Проекти и караоке

Написано на March 9, 2008, в категории: За мен.

По стара ФМИ-истка традиция курсовите проекти се пишат последните няколко дни на 10-тата (последна седмица). Този триместър за мен и колегите около мен не беше изключение – след петъчното запиване и караоке на 7-ми срещу 8-ми март, в събота беше време да се пишат проекти…
Събрахме се трима души по нашия общ проект + други двама, които пишеха по друг и близо 6 часа мислехме върху кода, който трябва да се промени и, понеже сме трима, трябва да направим 5 точки за 6, вместо 3, ако всеки от нас се представи сам, но все пак кодът е един и същ и не е добре да се представяме по отделно,особено че някои от нас не сме се мяркали в университета почти 9 седмици.
Днес пък пиша по друг проект – алгоритми за сортиране, като вече съм почти готов с моята част – остава само редакцията и евентуално допълнение, но за 2 часа документът бе написан и примерите дооправени. Е, утре ще се разбере колко ще имаме, но мисля че се справихме добре.
Иначе в петък най-после си заверих триместъра, след като инспекторката ме върна 2 пъти да си попълня програмата, но накрая получих заветните печати.
След това със Стилър и 2 колежки висяхме в кафето на ФМИ, защото имах няколко свободни часа преди да отида на работа. Добре е да се видиш с колеги и да си пожелаете “за много години”, но за съжаление повечето работим и нямаме време за такъв лукс.
Вечерта бяхме в ресторант “К2”, който не беше лош, но не е по мой вкус – предпочитам си “Войводите”. След това отидохме и на караоке в “Латиното”, където си прекарах доста добре, защото бяхме доста голяма група колеги и като 60% от заведението са твои хора някак се отпускаш. Все пак не повторих опитите си да пея (колегите може да са ми само благодарни за това) рџ™‚