Неделя вечер

Написано на March 16, 2008, в категории: За мен.

Днес цял ден си почивах от работната четиридневна седмица, петия ден за сплотяване на колектива, караоке вечерта, формула 1 рано в събота, разходка до Асеновград с майка ми и сестра ми, за да се вземе вече готовата рокля за бала, рожден ден вечерта и ранно ставане в неделя за същинското състезание от формула 1.
В петък фирмено бяхме на футболен двубой, като играха само 18 души приблизително 2 часа (идея си нямам как издържаха – аз играх 15 мин. в началото и се изморих). Останалите чакахме в кафето или се правехме на публика, обсъждайки употребата на пролог в джава библиотека за достъп до уеб услуги…
След мача отидохме във “Веселото село”, където обстановката не ми допадна особено – битова е, но не е 100% български бит, а по-скоро някаква смесица, каквато бе и музиката преди да помолим музикантите да спрат и да пуснат нещо различно.
Като се наобядваха, непловдивчани решиха да отидат на паметника на руската армия освободителка (Альоша), но аз си се прибрах, за да събирам сили за ранното ставане за формулата и караокето преди това.
В 20 часа минах през квартирата на Стилър, където поговорих малко с Христо и Марта, а, след като тя си тръгна, го обърнахме на програмиране – Стилър имаше да довършва разни сайтове…
На караокето нямаше почти никой – 8 души (все от редовните), като на тях никак не им липсваха другите хора, защото можеха да пеят повече, но на мен ми беше леко скучно.
Към 01:15-01:30 ни изгониха от заведението и другите тръгнаха да пеят в някакво друго, а аз се прибрах, за да стана и да гледам квалификацията сутринта.
Към 13:30 в събота минахме със сестра ми да вземем майка ни от работата и отидохме в Асеновград, за да вземем роклята на сестра ми и да гледаме за обувки, но цехът бил затворен, затова нашите отидоха да гледат роклята, като след това обиколихме малко в търсене на кафе и в крайна сметка седнахме в едно до кръстовището след гарата.
След кафето нашите минаха през магазин за дрехи, където ми се изчака чакането, но след това поне си взеха роклята и се отправихме към Пловдив, където взехме обувки на сестра ми и се прибрахме.
2 часа по-късно бях на рожден ден на гаджето на един колега, където май се бяхме събрали все хора, имащи досег с информатиката и си прекарахме добре, като играхме и на филми ( някой рисува нещо на бяла дъска и останалите трябва да познаят) и се забавлявахме с един powerball.Слушахме и бая разнообразна музика – от радио “Атлантик” до Dimmu Borgir
В неделя станах рано, за да гледам формулата, но май само си загубих съня – Райконен взе точка по милост, а Маса дори и това не постигна…
Сега се подготвям психически за 500-600 слайда теория, които трябва да изчета за изпита в петък и да напиша транслатор за другия петък рџ™‚ . Е, поне съм в отпуск 2 седмици, та се надявам да успея.

4 Replies to "Неделя вечер"

The_Hu  on March 18, 2008

мъка, мъка… липсва ми Шуми. Ако Барикело не беше отпаднал, и една точка нямаше да имаме. Ферари фен: Тhe…

Тиндор  on March 19, 2008

Е, ако Шуми беше на пистата, щеше да завърши с 2 гуми, но щеше да завърши, не като тия пилотчета Райконен и Маса, които ги изпревариха разни Накаджима и Себастиян Борде, като и двамата не са имали голям опит с болид.

The_Hu  on March 19, 2008

Жалко за Ла Скудария……….. И шефа на отбора напусна………. ами срам го е човека. Прав си, ако Михаел беше там………… Много многоточия, но много ми е мъка…………

Тиндор  on March 22, 2008

Е, трябва да преживеем отсъствието на Мишо. Беше най-добрият и ще си остане такъв.
Но той винаги е печелил въпреки техниката на отбора, а не чрез нея, защото помня много ситуации, когато италианците са го предавали, но той е завършвал…
Иначе днес поне измиха срама с първа редица рџ™‚