След изпита по моделиране

Написано на March 22, 2008, в категории: За мен.

Вчера бях на въпросния изпит и го взех с 6, но беше доста сложен и въпросите бяха адски кофти… Имаше и няколко плюса де – беше тест с “а”, “б” , “в” на компютър и след като накликаш всичко си разбираш броя верни отговори, както и правилните на въпросите, които си объркал. След това резултатите отиват някъде на сървър и се записват в база. Така за час-два минахме и двата курса, които сме карали моделиране…
След изпита с колегите ходихме да обядваме в “Тракия”, защото те искаха нещо като ресторант, а аз – място, където да паркирам. Колебаехме се между “Годзила” и “Азия”, но в крайна сметка се реши да не ходим в “Годзилата”, защото една колежка не беше привърженичка на идеята.
Към 15 часа ходих и на зъболекар, където ми оправиха 2 зъба.
След това се прибрах за малко и после отидох на събиране у едни колеги да полеем мъката/взетия изпит, защото на някои хора не им достигна само 1 точа за три…
Прекарахме си що-годе добре. Първоначално имаше планове да се ходи на караоке, но после всички изпозаспахме към 12 часа и някак решихме да се прибираме.
Днес станах в 8, за да гледам квалификацията за формулата. “Ферари” зае първа редица, а “Макларън”-ите бяха 3-ти и 4-ти, но ги наказаха за забавяне на други пилоти и утре ще стартират 8-и и 9-ти.
След това написах няколко реда по транслатора си, но все още не виждам как ще стане до петък. Знам че нещата са за 16 часа усилена работа, затова мисля, че ще мога да отделя време от сряда нататък. Все пак 16 часа са един ден и малко от нощта, а практиката показва, че за около 8-12 часа се пишат нормалните курсови проекти. Toзи е малко по-сложен (да не кажа доста), но предполагам че 16 часа писане на код ще стигнат за 4-5, защото 3 не ми върши работа като оценка.
Иначе след около час ще ходя у колегите да играем днд, като се надявам да се съберем в пълен състав, че е малко кофти все някой да отсъства (и без това играем рядко). Дано и да поиграем повечко, че предните пъти най-късно в 2 часа приключвахме…
И така, утре в 9 ме чака формула, а след това и гуглиране за библиотеки, които да ми спестят работата по създаването на клас файлове в байткод.

3 Replies to "След изпита по моделиране"

The_Hu  on March 22, 2008

После ще обсъдим в блога ти утрешната Ф1….. I can’t wait….

The_Hu  on March 23, 2008

YESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Кими се отсрами! Жалко за Маса, ама Айс беше перфектен. Ферари е върха :-))))))))))

Тиндор  on March 26, 2008

рџ™‚ дано и в следващите състезания да сме все така.
Иначе извинявай за късния коментар – чак сега свърших с транслатора и сега зубкам теория за изпита в петък.