След изпита по транслатори

Написано на March 29, 2008, в категории: За мен.

В петък бях на изпит по въпросния предмет, който се състоя в 2 части – на практиката имам 6, на теорията вероятно 4, защото крайната ми оценка е 4, а тук се пише по-ниската от двете.
Изключително доволен съм от 6-ицата, защото написването на проекта ми коства 4 дни и част от здравето, защото благодарение на него, болките в ръката ми се върнаха отново.
Теорията, както и другите предмети при този преподавател, никога не се знае колко ще имаш – зависи от настроението на преподавателя, но както и да е. Изпитът е взет и това е по-важното.
Вечерта бях у Стилър, където гледах как цъкат някаква игра от серията Command & Conquer, а после отидохме на “Кастелото” за пица и по едно малко, а след това на поредното караоке в петък.
Самото то не беше нищо особено – тъпо колкото всеки път, но днес имаше повече хора.
Иначе доста хора ме питат защо ходя на караокето след като не ми харесва – ами дърт съм за дискотека вече – някак си ми е прекалено шумно, а и това излизане в петък ми е сигурно, освен ако не се съберем да пием по повод някой изпит, или просто ей така, по случай “свети Петък” както казваше един приятел.
Днес ходих малко по магазините – една бивша съученичка искаше да си вземе компютър и сондирахме за оферти на конфигурации. Свършихме работа за компютъра и монитора, но аз не си харесах слушалки за телефона – преходникът ми от министерео към стерео дойде преди няколко дни и вече спокойно мога да си ходя с каквито и да е нормални слушалки, защото тапичките не са най-удобния тип.
И така, нямам особени планове за уикенда – гледане на снукър и може би купуване на слушалки, като през по-голямото време смятам да си почина преди да се захвана за работа отново в понеделник.