Билярд вместо Whitesnake

Написано на April 23, 2008, в категории: За мен.

Днес сутринта странах с доста усилия и отидох на работа, където настроението ми си остана кофти, дори се депресирах като видях никовете на разни хора в скайпа, което доведе до предложение към един колега да излезем тази вечер и да отидем на “нощта на феновете на Whitesnake”, като нито той, нито аз сме кой знае колко големи фенове на групата.По разбираеми причини, след като колегата не се нави, направих втора оферта – билярд.
Първоначално си бяхме само двамата навити, но после той е задвижил нещата и се събрахме 8 души (7 колеги и Митака, като съжалявам, че не се сетих аз да му предложа,но по-важното е, че дойде и се видяхме пак рџ™‚ )
В “Рояла” играхме билярд, джаги и дартс, на мен лично ми беше забавно, а предполагам и на другите.
На прибиране отново се “дърпахме” с Митака, което не го одобрявам като цяло (развих над 80 км./ч. в града), защото е опасно – но тогава не мислех толкова, а и движението не беше натоварено по булевардите.
Все пак ще опитам да се въздържам следващите пъти, защото катастрофата от неделя с 7 жертви не се забравя лесно… При това бях допълнително стресиран и от инициалите на шофьора – Д.Ч. (23 г.) от Асеновград, които са като на мой колега, който няма 23 навършени (остават му още няколко месеца), но за щастие не беше той.
И за завършек малко по-позитивно – радвам се, че имам приятели, с които да се забавлявам и в “дъждовни” дни има кой да ме разсее. Благодаря ви рџ™‚