Последен проект за четвърти курс

Написано на June 11, 2008, в категории: За мен.

Днес бе последното ми изпитване за четвърти курс, като резултатът беше 6 рџ™‚
Жалко само, че имам 2 математики, които ще ме изпратят в състояние “вечния студент” и сигурно няма да завърша тази година, но какво да се прави – “много хубаво не е на хубаво”.
А тези изпити ще гледам да ги взема някак. Все пак имам 2 години да го направя (въпреки че не го направих през изминалите 2 рџ™‚ )
И така, вече няма ходене в университета, висене по лекции, ставане рано, съобразяване с настроението на преподавателя…
Последния път Сандалски не поиска да ми нанесе шестицата в книжката, защото било неуважение към него липсата на името ми на страницата с оценките. Нищо, че му бях писал всичките титли, за които се заяде при други колеги… Каза, че няма да ми нанесе оценка докато не си напиша името, а аз му се усмихнах и му отговорих “добре” :). Гледа 10 сек. като ударен с мокър парцал, неочакващ “наглостта” ми и отиде при друг колега. За какво ми е оценка в студентската книжка – да не би да я показвам на нашите, да им се хваля колко съм добър?
Иначе в понеделник се видяхме с Митака, като си поговорихме за небивалиците в университета, бази данни, програмиране, работа, пари, жени и едно мое напиване в “Мармалад”, където бях толкова зле, че танцувах на черна музика. За щастие снимки няма, а свидетелите (поне тези, които познавам) не бяха трезви рџ™‚
На служебния фронт нищо ново – готвим се да пуснем нова стабилна версия, което води и до малко по-усилено бачкане, но нищо особено към момента. А и всеки час отгоре ми е 1/8 ден отпуска, а тя никога не стига (имам 28 + 5 дни към момента и не знам дали ще ми стигне да отида няколко пъти на море, в Каварна и на Тиесто, да празнувам някъде с колеги осми декемрви, да запразня в края на годината и накрая (по важност) да седна да науча по математика и да си взема държавния изпит (той не е чак накрая, ама зависи от математиките рџ™Ѓ ).
И някаква поука за край- взимайте си изпитите навреме (най-вече математиките), за да не станете като мен рџ™‚

2 Replies to "Последен проект за четвърти курс"

miteto  on September 12, 2008

… където бях толкова зле, че танцувах на черна музика …
Скоро очаквам да кажеш “бях толкова щастлив, че видях негър и не го заколих/застрелях/пребих” рџ™‚

Тиндор  on September 12, 2008

Като ме видиш щастлив за дълго време, кажи ми рџ™‚
Пък на РД-то на Мечката видях негърка и не направих нищо от изброените три рџ™‚