Свободно време

Написано на July 25, 2008, в категории: За мен.

Тази седмица ми се събраха 2 излизани с колегите от унито. Причината – организационни въпроси относно морето, за което се събрахме 13 сигурни души (въобще не съм предполагал, че можем да се организираме толкова народ за няма и 2 седмици, при това трябваше да синхронизираме и отпуските, но дори двамата с най-строг началник успяха, а при мен нямаше никакъв проблем – само трябваше да кажа дати. рџ™‚ ).
В понеделник пак бяхме на заведение в “Гражданския клуб” в Стария град, като не помня какво обсъждахме тогава, но съм доволен от бирата с колеги, защото все повече работа имам и все по-малко време за познати и приятели, но пък гледам да се възползвам максимално от възможностите.
Кофтито е, че напоследък почти не излизам никъде в петък вечер, но въобще и не ми се ходи в клубовете, където музиката е силна, гадна, а и дрехите, които носиш са от особена важност.
Мразя да се правя на гъзар, който събира 6 дни, за да отиде в заведение и да си купи сода, но естествено е с дрешки по последна мода… Как не съм тръгнал да обикалям в търсене на дрехи, което не е никак лесно – 3 пъти (в различни дни) обиколих, за да си купя 1 (една!!!) тениска, защото повече не харесах.
В такива моменти изравям някоя черна тениска на “Blind Guradin”, “Manowar” или дори Alice Cooper, обличам я и вече не ми пука. Е, няма да отида в най-новия бар в Пловдив (който и да е той), ама и без нея не бих отишъл – там ще е за въпросните “гъзари”. Предпочитам някое квартално заведение, където познавам сервитьорката, персонала и клиентите – там ми е уютно, не като студената, превзета и снобарска обстановка на някой пиано бар…