Успешно записан

Написано на September 21, 2005, в категории: За мен.

Днес,след доста усилия успях да се запиша за втори курс и трябва да се отбележи,че Гъров доста спомогна чакането ни да се намали поне с един час, защото инспекторката тъкмо се канеше да си вземе обедната почивка и той и каза,че ние четиримата сме негови хора, от отбора по информатика, и тя ни записа.
След това оставих Христо,Марта и Стилър на “Байкал”,за да си извадят карти за (Гр)адския транспорт,а аз трябваше да паркирам колата пред нас, за да ми оправят стъклото.
Малко след това получих съобщение,че са в “Плежъра” и отидох там, където по-късно дойде и Джимбо с едно момиче, чието име не чух. После те двамата плюс Стилър се изнесоха – отидоха да инсталират уиндоус на една машина,но в последствие се оказа, че не могат рџ™‚ Така останахме аз, Марта и Христо в кафето – Марта чакаше баща й да я вземе, та затова се поразкарахме малко из града пеш, за да убием времето. Към 17 часа се обади на Марта баща й, каза че ще бъде в Пловдив в 18:30 и те потеглиха към апартамента на Фуриозо.
След това с другите от канала се разбрахме да отидем на караоке тази вечер, като за целта се чакаме в 20:44 в “Плежъра”, но нямаше места и до 21 часа чакахме Митака – на Таня брат й, но после решихме първо да намерим кафе, пък след това да му се обадим. В крайна сметка той се обади преди да открием кафето, което подсъзнателно търсехме, и се уговориха с Джимбо да отидат в “Джоса”, а пък аз,Малайза и Стилър отидохме в “Арената”.
В 22:30 се срещнахме с двете приятелки на Малайза и заедно отидохме в “Мармалада” – беше що-годе празно, но всичко резервирано , а после стана толкова пълно,че не е истина … Но пък за сметка на това си прекарахме добре, въпреки че имаше малко хора рџ™Ѓ (става въпрос за народи танци ).

P.S. Забравих да спомена,че Джимбо и Митака дойдоха в “Мармалада” малко след това, но Джимбо си тръгна час-два преди края – май се разсърди на Стилър.