Написано на September 29, 2005, в категории: За мен.

Днес станах към 13ч и бях леко главозамаян от снощи – познайте къде бях ! Дам, сетихте се – в “Мармалад” и както винаги си прекарахме готино, въпреки че не всички колеги пяха,а трябваше всички боядисани да пеят (аз за щастие не бях от тях ).
Е,станах някак си,след като сестра ми се върна от даскало, честитих й РД-то и отидохме към ПУ-то, за да питам кога ми е датата на изпита, но се оказа, че моята даскалка не е насрочила такава, или поне нямаше съобщение, а и нея я беше хванала липсата рџ™‚ .
След ПУ-то отидохме до “Техномаркета”, за да проверим дали повреденият плеър на сестра ми е готов – оказа се,че ще го бавят още поне седмица, защото има време до крайния срок.
След като се прибрах, баща ми се обади и ми каза да отида до Стенли и да купя някакви колони 5.1, а майка ми по-рано беше заръчала да взема торта на сестра ми, и към 17:10 тръгнах от къщи за пореден път.
Към 18:30 се прибрах и се обадих на баща ми, защото буксите на двд-то и на 5.1-то бяха несъвместими. Наложи се да отида до “Бриколажа”,за да купя преходници,но нямаше …
Към 19:30 се прибра баща ми и заедно отидохме да купим кабели от “Метро” – хубаво че те бачкат до 21 часа рџ™‚
След това се прибра сестра ми и й отпразнувахме РД-то както се полага рџ™‚