Първа седмица от отпуската

Написано на December 12, 2008, в категории: За мен.

Тази седмица беше първата ми отпускарска от лятото насам, когато бях на море с колегите. За съжаление само първите 3 дни минаха добре от нея, а в четвъртък се разболях…
Нищо сериозно, ще оцелея – някакъв досаден вирус, от който дори не вдигам температура, нищо че ме втриса на 25 градуса стайна температура…
Иначе като изключим това, че и днес ще пропусна обяда с колегите от университета, няма да изляза с тях довечера и няма да отида на фитнес, всичко е точно – лежа си вкъщи и си мързелувам, четейки книжка за дизайн на 3Д енджин и досаждайки на колегите с тъпи въпроси от геометрията.
Една седмица мина, остават още няколко (до 5 януари съм в отпуск) и ще гледам да ги оползотворя максимално – ако свърша книжката за енджина (около 900 страници), смятам да си припомня OpenGL-а, нещата от C++, които съм забравил и евентуално да се залавяме с енджина и играта, които ще пишем с колегите. Не съм оптимист за постигането на целта, но аз кога ли съм бил, а и време имаме поне – никой не ни дава зор, макар да ми се ще до 2 години да имаме завършен енджин и някаква елементарна игра по него.
И така, като изключим предните 2 поста за 8-ми и 9-ти декември, нищо по-интересно не ми се случи тази работна седмица, дори вчера не бяхме в “Сенса” рџ™Ѓ .