30 декември

Написано на December 31, 2008, в категории: За мен.

Снощи семейно отидохме в Брестник, за да се видим с някои роднини от селото, както и братовчеди, дошли специално от Варна и други – от Палма де Майорка…
Събирането мина много добре – в основната си част на маса, но не избягах и от компютрите – оправих един уиндоус, настроих рутер и връзката към него, както и отговарях на въпроси за игри, компютри, операционни системи и марки рутери.
За първи път снощи видях и PSP на живо. Честно казано не ме възхити – малко по-съвременна и цветна електронна игра спрямо онези, които имах аз като хлапе, но все пак е добре направена де, а има и безжична мрежа и браузер, така че никак не е зле, но очаквах повече навремето, когато обмислях да си взема такава.
Що се отнася до събирането, радвам се, че отидох, защото единият братовчед е в Испания близо 3-4 години и последния път като го видях си беше хлапе, а сега е пораснал доста. Другият братовчед пък е станал вече на година и нещо и пак се е променил спрямо последния път като го видях във Варна – тогава дори не ходеше, а сега вършее из къщата, помитайки всичко по пътя си – даже кучето им – чао-чао – бяга с максимална скорост като го види, защото малкият минава през него без да му мигне окото :).
Към 23 часа вече решихме, че е време да тръгваме и запалих колата към Пловдив, където заспах час-два по-късно в леглото си.