Отново понеделник

Написано на October 10, 2005, в категории: За мен.

Това пусто начало на седмицата как само не го обичам, не е истина рџ™Ѓ . На всичкото отгоре денят ми започна с математика (е,не от самото ми ставане ) . В 8:40 взех Виктория и Марина и потеглихме към унито,за да навлезем с маршова стъпка в дебрите на знанието за комплексните числа (дам,наистина говоря глупости, но все пак часът е 04:26 рџ™‚ ).
Преживях лекцията без видими психични увреждания, но не се знае дали няма скрити такива.
В почивката трябваше да отида до военните в Капана, за да им оставя уверението, че съм студент. Хубаво, че бях там минута-две преди 12:30, защото иначе щеше да се наложи да чакам 30 мин да свърши обедната почивка.
В 13:15 започна следващата лекция, от която чух само първия час, при това играейки на морски шах, квадратчета и бикове и крави рџ™‚ . После отидохме в “Рояла”, за да поиграем малко билярд. Бяхме обичайните заподозрени – аз и Джимбо,а после дойдоха Стилър и Малайза.
Към 18 часа се прибрах и реших да поуча малко,но заспах над задачите,а и разбрах, че не ги разбирам чак толкова добре рџ™Ѓ
По този повод дадох глас на мислите си , което от своя страна се превърна в цитат за сайта на канала.
След това отидохме да играем карти в залата,а и поцъкахме малко Qake 3 – аз ест. завърших с най-малко победи – отрицателно число рџ™‚
Та така мина денят ми синтезиран в половин страничка …