Меланхолично

Написано на October 12, 2005, в категории: За мен.

Днес след унито отидохме на билярд, после, към 16 часа, се прибрах и към 18 пак бях навън, за да се срещна с хората от “Опън клуба”, които не бях виждал повече от 6 месеца.
Събрахме се,дойде и Митака, после отидохме за по бира в “Пожарната”, където не свършихме много работа, но,за сметка на това, цялото A бе от сърце (дам,тази математика определено ми влияе рџ™Ѓ ).
Към 20 се прибрах,за да се изкъпя и после потеглих за срещата в “Макалали”, където бяхме аз, Гада, Ивелина с двама нейни приятели, и Теди. Музиката беше хаус, но това не ми попречи, дори ми хареса рџ™‚ .
След това отидох в “Мармалада”, където обстановката ми се стори потискаща, музиката гадна, а и моето настроение не бе добро, така че може причината да е в мен ( но меланхолията рано или късно си отива, а нямаше как да откажа на Стилър, след като вече го бях сторил предния ден рџ™Ѓ ).
Какво ново в “Мармалада” ли – ами най-вече това, че пускат и чалга – три пъти чух песента на Елена Папаризу, която не харесвам. Също така многократно се повтори и песента на Сантра и Любо “Без теб”, а хората за сметка на това бяха безкрайно малко – само 2 рџ™Ѓ и,естествено, хубавата музика я пуснаха накрая (за рок баладите говоря).
В крайна сметка с удоволствие си тръгнах от караокето и другата седмица ще се замисля дали да отида пак – все по-тъпо става, особено след като си научил репертоара на редовните посетители …