Краят на седмицата

Написано на March 29, 2009, в категории: За мен.

Петък вечер бях на концерт на “Хептаграм” в клуб “Лебовски”. Събрахме се доста малко народ – аз, Андрей, някакъв негов познат, Джимбо и Стилър, като на последните двама не им хареса музиката и даже Митака си тръгна по-рано.
На мен обаче ми хареса. Не мога да определя точно какъв стил е, но е най-близко до chill out, само дето липсват индийските/арабските цирикания, които толкова ме дразнят. Музиката звучеше супер и, привидно излишната електрическа китара, се сля страхотно с останалото.
Озвучението в клуба беше много добро. За разлика от други заведения с “JBL”, тук знаеха как да ги използват.
Що се отнася до самия клуб – не знам как е по принцип, но в петък вечер останалите посетители ми се сториха доста странни – предимно младежи, като момичетата бяха с къси коси, а момчетата с онези бретони, дето наподобяват емо стила. Имаха и странен начин на обличане – ужасно широки дрехи, които ги правеха да изглеждат високи и хилави. Е, естествено имаше и изключения, но те дойдоха след нас и вероятно и те като нас са дошли само заради изпълнителя.
В крайна сметка след час, час и половина си тръгнахме, като повечето бяхме доволни от чутото. Ако утре “Хептаграм” има концерт, пак бих отишъл.
В събота не успях да се наспя, защото станах рано да гледам квалификациите във “Формула 1”, а после играхме “ДнД” от 10 сутринта някъде до 2. Можехме да играем още, но днес трябваше да гледам и състезанието от “Австралия”, а за това трябваше да стана рано и се наложи да си продължим арената в друг ден.
Днес си стоях вкъщи цял ден и не се занимавах с почти нищо по-сериозно, освен че се опитвах да наваксам на сън, ама не успях рџ™Ѓ
И така, пак е неделя вечер и отново се чудя какви ядове ще ми донесе следващата седмица…