Четвъртък, петък, събота :)

Написано на October 23, 2005, в категории: За мен.

В четвъртък бях на математика рџ™Ѓ и там се уговорихме за ретро парти вечерта, все пак не сме ходили повече от 2 месеца там.
По-късно вечерта се видях с Митака и Пийча, за да бъдем почерпени от Ицо по случай взетия му шофьорски изпит (а скоро и лиценз за убиване рџ™‚ ). В “Таксима” получих съобщение от Стилър,че в 22:30 ще се събират в “Плежъра” всички, които ще ходят на ретро – първоначално му отказах, но пък свършихме бързо и в крайна сметка бяхме там по-рано. Другите,които дойдоха с нас бяха Марта, Фуриозо и Джимбо, а Митака и охлювчето не дойдоха – Митака трябваше да става рано,а охлювчето имаше гадни болки в корема, които се оказаха доста сериозни, след като в събота още не му бяха минали (пиша този пост в събота вечер).
Към 23:30 срещнахме Малайза и влезнахме в диското. Поредната изненада – нямаше свободни места – всичко беше запазено и добре,че беше Пийча, благодарение на когото се сдобихме със стол, на който да оставим връхните си дрехи.Марта, Фуриозо и Джимбо отидоха на чалгата уж да намерят стол за дрехите, но определено им хареса, след като само Марта ни посети в другата зала рџ™‚
В петък сутрин бях като труп – едвам се довлачих до пода на входа и там заспах, добре че сестра ми беше там, че да ме събуди :).
След уморителните лекции по ИТ, на които не ми заби уиндоуса (уау!), отидохме да избираме подарък за Марта, която имаше РД. Никога не съм казвал,че е лесно да избереш подарък за някого, но определено за Марта е в пъти по-трудно, най-малкото защото тя не е обикновено момиче, което да бъде минато с плюшена играчка.
В крайна сметка й купихме мп3 плеър с карта на Глобул, камбанка с надпис “Време е за секс” и сребърно синджирче с висулка (все пак бяхме много хора – май 13 по последни изчисления)
На РД-то си прекарахме страхотно (поне аз де), макар и събрани като сардини в консерва. Все пак важно е да ни е добре, а не широко рџ™‚
Лошото е,че накрая поразвалих малко (дано да е само малко) настроението на Марта и, вероятно, на Стилър и Малайза. Но поне след като осъзнах грешката си, си тръгнах.
В събота станах към 14 часа и не правих нищо до 17. Към 17:30 отидох до Марта да си прибера мебелировката (2 табуретки), после се изкъпах и почти успях да закъснея за кафето в 19, срещата за което беше на пощата.
Събрахме се и отидохме в “Арената” , където към 20 часа привършихме и си тръгнахме.
Това в общи линии бе описанието на изминалите дни. При това май е най-дълго писаното такова след като го пиша 2 часа вече (не, просто гледах филм и ядох през това време, но пък наистина писането някак не върви рџ™Ѓ )

2 Replies to "Четвъртък, петък, събота :)"

^hAh0vec_  on October 28, 2005

“но определено им хареса, след като само Марта ни посети в другата зала”

ааа тука не съм съгласен, че само тя ви е посетила!!! айде бе…

Тиндор  on October 28, 2005

Под “посетила” имам предвид да дойде, да поостане малко,а не да отиде в чалга залата под претекст, че ще ни намери място за якетата, и да не мине цяла вечер и да се порадва на ретро музика рџ™‚