Какво ползваме вкъщи, за да се борим с рака на татко

Написано на September 7, 2009, в категории: За мен.

Реших тук да напиша всичко, което ползваме, за да може татко да се бори с рака. Не знам до колко нещата действат, не знам дали и не вредят, но все пак е добре човек да знае възможностите.
Като за начало сок от моркови или червено цвекло. Пие се 3 пъти на ден по 1 чаша прясно изстискан сок, като не трябва да се оставя да престои повече от 3 минути. Що се отнася до количеството – 2.5 кг. моркови на ден. Не знам за цвеклото, но е важно да се напълнят чаши от 200-250 мл.
След цвеклото следва алое вера (aloe vera). Чел съм доста истории за хора, надвили рака само със сок/гел от алое. Тук дозировката е различна според различните видове или сайтове, но от 2 пъти на ден по 25 мл., тя варира до 3 пъти на ден по 40. Като се взима 30 минути преди ядене. Желателно е да се разтвори в сок или вода (за предпочитане минерална, не знам защо).
Следва “Саменто”-то, което е екстракт от котешки нокът (някаква тропическа билка във вид на лиана). Наскоро ми препоръчаха дозировка 3х2 капсули (по 120 мг. предполагам) , а преди това сме пили 3 пъти по 20 капки преди хранене (ако се не лъжа). Има и капсули по 600 мг, които би трябвало да са дневната доза според сайта на вносителя.
Предполагам на пазара има и други продукти от котешки нокът, но аз знам само за “Саменто”-то. Докторът на татко беше казал, че всички неща, които могат да се взимат са само пари на вятъра, като единственото, което не отрече бе “Саменто”. Въпреки съвета му, ние пробваме всичко, което можем.
Следващото е вино “Гъмза” с алое. Смесват се 2 части вино, 1 част алое. Държи се в хладилник 1 седмица, след това се пие по 1 супена лъжица.
За хората, ходещи на химиотерапия, кръвните показатели са много важни, защото, ако не са добри, то вливката се отлага.
За добри кръвни показатели вкъщи ползваме : ядки (най-вече тиквени семки и белен слънчоглед, орехи и др. по възможност сурови), варена царевица и риба за повдигане на левкоцитите. Черен дроб от риба треска е най-добър за кръвните показатели от всички риби (а може би и от ядките). Проблемът е, че трудно се намира, но в Пловдив го има в “Пикадили” до “Баумакс”. Представлява консерва и вкусът му е гаден.
Следват 2 малко по-различни рецепти:

Рецепта с пречистена газ/керосин :
Пие се ежедневно на гладно сутрин, като 1/2 – 1 час след това не се яде или пие
нищо. Започва се от 2 капки и се стига до 1 супена лъжица, като се увеличава
всеки ден. Пие се 14 дни, 14 дни се почива и после пак 14 дни, като се
продължава от 1 лъжица. Не се вдига дозата повече от 1 супена лъжица!
Някои пият газта върху бучка захар, други с кристална захар, ние – с лимонов
сок. Повръща се, но се продължава. Баща ми не е повърнал досега, така че явно
е индивидуално.

Бъзак (плодовете) – бере се края на август – септември. Тревист бъз. Слага се
в буркан – ред бъз, ред захар, най-отгоре захар. Стои на слънце 2 седмици.
След това се прибира в хладилника и се пие цяла година по 1 супена лъжица
сутрин на гладно. Някои го цедят през тензух, други не.

Кленов сироп със сода бикарбонат – сместват се заедно (не знам в каква пропорция) и се пият. Ракът обожава сладко и сваля защитата си, за да го хапне, но в този момент содата му разказва играта. Не знам действа ли, поради кофтия вкус сме го пили само 2-3 пъти.

Има и един метод на Хулда Кларк. Него не сме го пробвали все още, но тук е обяснен. Изобщо препоръчвам на всеки, който търси повече информация как да се пребори с рака да посети този адрес (клуб за борба с коварната болест).

Освен това има и един знахар в село Каменар (не съм ходил с нашите, но мисля е около Бургас). Който прояви желание за телефона му, нека ми пише писмо (tindor (кльобма) gmail.com). Като се замести (кльомба) с подобаващия знак. Може също така да оставите коментар тук. Ще отговоря на всеки, стига времето да ми позволява.
Търговци, рекламиращи продуктите си не са добре дошли тук. Не обичам цензурата, но още повече мразя печалбарите, които печелят от хорското нещастие.
За съжаление борбата с рака не е никак евтина. Следва списък с ориентировъчните цени на добавките, които споменах по-горе
“Саменто” – 25 лв (капсули 120 мг.) , 38 лв (капусли 600 мг.) , 42 лв течен екстракт.
Цените на алоето варират адски много от 30 лева за половин литър до 50 за цял, като има литър и за 40 и няколко лева.
Цената на консервата треска мисля е 2.40.
Кленовият сироп е от 15-ина лева в “Сани” до 60 в някакъв магазин за здравословни храни. Естествено разфасовките са различни, но и с този от 15 може да се кара доста време.
Виното гъмза е от 11 до 15 лева средно, като естествено може да се намери и за 100 предполагам.
Газта се взима с връзки. Не мисля че се продава. В по-горния линк на клуба за борба с рака има тема как да се пречисти газ за домашни потреби, но не е пробвано от нас.
Цената на ядките също е различна – 3-4 лева за кг. тиквени семки (белени, сурови) , 5 лева 1/2 килограм орехи без черупки.
Бъзак-а трябва да си го наберете сами. Той представлява храст с черни плодчета, като обикновено вирее около пътищата или реките. Препоръчвам ви да намерите снимка преди да тръгнете да го берете, защото имаше някакво растение с червени плодчета, което е отровно.

И това е, малко е разхвърляно, но поне е събрано на 1 място. Не знам много повече по темата, освен това, което съм написал тук, но който иска да пита нещо нека пише едно писъмце или да сложи коментар.

Успех на всички в борбата с рака!

Обновено на 26.02.20092010 (не съм бил на себе си, 11 дни след смъртта на татко и съм объркал годината):
За съжаление нито едно от тези неща не помогна при татко и той почина на 15-ти февруари. Дано вие имате по-голям успех!
Да добавя само още нещо – ако пратят болния за подсилване в отделение за палиативни грижи, то гответе се за най-лошото. Татко беше в такова и се оказа, че в Пловдив това е практика в онкологичния диспансер – казват ти, че ще те подсилят, а всъщност те пращат да изкараш последните си дни в болница, където евентуално да не изпитваш силна болка… Мисля си, че ние бихме избрали татко да е с нас вкъщи, ако знаехме защо отива в болница, но никой не счете за нужно да ни каже. Бяхме залъгани с това, че пътеката е такава, но това е само формалност. Оказа се, че не е …

33 Replies to "Какво ползваме вкъщи, за да се борим с рака на татко"

pepi  on October 11, 2009

моля кажете откъде да намерим пречистена газ
моят баща също е с рак на носоглътката,който е метастазирал в мускула на врата , оттам засегна и лявата челюст
това е послидната ни надежда
моля съдействайте ни

Тиндор  on October 11, 2009

Писах на електронния адрес на Пепи, но все пак ще напиша и тук, в случай че някой дойде със същия въпрос :
Междувременно вижте този линк :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=rak&Number=1947110376&page=0&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1

И по-специално това мнение :
“Газ можете да си приготвите по следният начин:
1. купувате си от най-близката железария газ за горене, от аптеката активен въглен на прах и ни трябва още филтърна хартия /дадоха ми я от един институт/ предполагам, че може да се замести с многослойна марля.
слагате във фуния филтърната хартия и отгоре сипвате 2, 3 супени лъжици активен въглен. Върху тях сипвате газ по лъжица, защото тече бавно. Така пречиствате примерно 200 мл газ. Махате марлята с газта и правите всичко отново /нова марля нов въглен/ и отново по лъжица същите 200 мл. ТРЕТИЯТ ПЪТ ГАЗТА СЕ ПРЕЧИСТВА САМО ПРЕЗ ФИЛТЪРНА ХАРТИЯ /ИЛИ МАРЛЯ/.
Всеки път газта намалява, но каквото остане ще ви стигне за месеци.
Така я пих 2 пъти през миналата година. Пих я по 3 капки 30 мин преди ядене – 1 месец. След това пих алое или почивах.
За сега удържам фронта. Аз съм с липосарком – ампутиран крак. Няма лечение ако се появи отново и засилвам имунната си система.
Имам случай на мой много близък – изписан със срок 6 месеца живот с разсейки. Пи газ и редува алое с вино мед и черен оман. умря след 14 години от друго.
Успех на всички!…”
На оригиналния линк може да видите и адреса на жената, но реших да не го слагам тук, все пак може да не държи да получава спам.

pepi  on October 13, 2009

много ви благодаря
прочетох всичко,което ми дадохте и искам да ви кажа,че ние даваме на баща ми да пие първата урина от моето бебе
това го чух в един филм за Ванга

Тиндор  on October 13, 2009

И аз ви благодаря, че споделяте информация с другите, които също се нуждаят от нея

Radoslav  on February 26, 2010

Моля за помощт – мой много близък е болен от тази коварна болест.Прилага лечението с газ,но в момента е на химио и лъче терапия и спря газта.Може ли да се приема газ по време на тези терапии ? Предварително благодаря за отговора !Няма кой друг да попитам ,за това още веднъж – благодаря

Тиндор  on February 26, 2010

Здравейте,
много съжалявам за вашия близък. Дано изкара късмет и се оправи изцяло!
Иначе за съжаление не може да се дава газ, защото изтощава организма допълнително

anilina  on October 10, 2010

Много успешно лекува всякакви раци билколечителката магистър-фармацевт Цонка Даскалова. Сайтът й е ZONKA-D.HIT.BG. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Тиндор  on October 10, 2010

За съжаление билките й не помогнаха на татко ;(

катя  on July 21, 2011

Здравейте!

За съжаление не разполагах с много време и не прочетох обстойно всички коментари и рецепти. Виждам и датите им са от много отдавна, но все пак реших да пиша.
Баща ми е с много рядка форма на диференциран липосарком в лявата област на стомаха. Според лекарите се изражда мускул от гръбначния стълб. 3 поредни години, 3 операции, последната беше през април. В момента за съжаление туморното образувание се е появило отново и нараства с много бързи темпове. Към момента очакваме окончателно решение на Онкокомитет, но най-вероятно няма да има следваща операция. Първоначалните заключения са, че просто ще го оставят така, до в момента, в който туморът задуши всички околни органи. Опитваме се да подгрепим имунната му система, като пие алое вера, яде мед с лимони, пие сок от червено цвекло. Моля, ако имате опит с подобни тумори, помогнете и споделете някакво подходящо лечение!

АК  on November 2, 2011

Искам да оствя тук и нещо от мен. Баща ми има мезотелиом плевра декстра според дигнозата в 3ти стадий, без разсейки. Тази болест се причинява единствено от вдишване на азбест. Ще споделя, че когато баща ми пи газ, нямаше температура, изключетелно бързо се възтанови след операция и последвал сепсис или плеврален емпием в следствие на операцията в Пловдид, в хирургиите. Когато видяха иследванията му след това в онкологията, бяха учудени какви страхотни резултати има. След няколко месеца, бяхме до един от хирурзите който го оперира, човека остана учуден, че го вижда пред себи си, при положение, че на два пъти го отписваха и изписваха преждевременно. След кратката почивка от 3-4 месеца, мисля пак да му дам газ. Това е единственото нещо от което никой не искарва печалба и ми се стори най-непрактично някой да лъже за него. Освен това са ми разказвали как стари хора са пили газ директно от газените лампи, когато почувастат че се разболяват. И не мисля че може да умрете от тази газ, за разлика от рака. Използвам подобни неща от поста горе, още не знам дали действа но това са мойте наблюдения до момента. Имам теория, че газта помага защото убива бактерийте, и прониква в бързо делящите се клетки, като тези на рака. Когато някакви мулекули от газта проникнат в раковите клетки, имунната система ги регистрира като чужди и ги убива, или газта спира процеси в раковите клетки, тя умира и чак след това имунната система се освобождава от тях, незнам как нормалните клетки се защитават от този ефект. Не съм лекар, и просто така си го обеснявам, но поради някаква причина всичко се връща в норма особено в кръвта. Ще наблюдавам какъв е ефекта след този прием.

оня  on December 14, 2011

Да добавя още неща.
– Жива вода – това е алкална вода, с голямо pH, примерно 10. Продават такива уреди за правене на жива/мъртва вода.
– шведска горчивка – компреси, обтривки, втривки, приемане вътрешно – капки във вода. след 3 часа обтриване и половин бутилка попита в кожата човека го усети. Така, че яко вървят бутилките. По-добра ми се струва на фирма Мауерс отколкото на Ривиера. Има една книга на Мария Требен, там е обяснено за шведските билки.
– бани с хвощ
– кленов сироп с сода (бикарбонат, обикновена готварска). незнам какво е действието и дали не може да се замени кленовия сироп с мед?
първите три ги правим, от днес/утре мисля да правим и кленовия сироп със сода.

VAJNO ZA VSICHKI  on February 25, 2012

Svalete si tozi film ot Zamundata, vsichko e obqsneno “Cancer – The Forbidden Cures – Alternative Medicine”, nakraq e nai-dobriq i evtin metod, mojete da namerite Italianeca koito prilaga tozi vij lechene na tozi sait, za razlika ot ostanalite ucheni toi e jiv, kazva se DR. Simoncini:

http://www.curenaturalicancro.com/bicarbonate-inhibits-spontaneous-metastases.html

baibradyr  on January 15, 2013

da dopylni s oshte antikancer sredstva:
– pau d’arco (kora ot mravcheno dyrvo) + mate
– ekstrakt ot cheren oreh + pelin + karamfil
– konopeno seme + surovi kaisievi iadki
– koteshka stypka + astragal
– curkuma + chili
– kardamon + kanela
– hrian + levurda
– zemna iabylka + avokado
– supradin energi i vsichki dr. sredstva i hrani zasilvashti imuniteta

baibradyr  on January 15, 2013

Da dopylnia s lechebni gybi i dr. ekzotiki:
– sheitake
– maitake
– agarikus
– kordiceps
– jen shen
– varburgia
– sydyrlandia
– maslinov list
– maslo ot cheren kimion
– maslo ot grozdovi semki
– maslo ot leneno seme
– maslo ot kokos
– maslo ot neem
– maslo ot salvia
– tibetska gyba (kefirna)
– probiotici (bakteria bulgarikus, acidofilus, termofilus i dr.)

baibradyr  on January 15, 2013

Da dopylnia s chaiove hrani i dr. :
– sarsaparila
– maka
– gradinski chai
– mursalski chai
– zelen chai
– roibos
– chesyn i luk
– kopriva i spanak
– djinjifil
– rigan
– mashterka
– sminduh
– ekstrakt ot semki na greipfrut
– pchelni produkti (propolis, pchelno mlechice, prashec, med, pchelna otrova – chai ot myrtvi pcheli)

baibradyr  on January 15, 2013

Da ne se iade i pie:

– zahar i sladko (moje stevia)
– bialo brashno i gluten
– mnogo mazno
– mnogo soleno
– polufabrikati i kolbasi
– paketirani bokuci (korn, chips, kroasani, skadkishi i pr.)
– vafli i podobni
– bezalkoholni
– konservirani sokove
– alkohol (rakia i bira hich)

Da se iade i pie:
– surovi zelenchuci (moje i zadusheni na para za kartofi, tikvichki i pr.)
– surovi plodove (nablegnete na borovinki, kasis, malini, kypini, iagodi, chereshi, vishni)
– surovi iadki (orehi, tikveni i slynchogled zadyljitelno)
– liuti i gorchivi podpravki
– riba (sladkovodna, morskata e otrovena s tejki metali)
– netlysto zaeshko i teleshko
– netlysto svinsko i pileshko (samo domashno)
– iaica (za predpochitane ot pydpydyci)
– teleshki cheren drob
(za mesnite – varene ili pechene v tava)
– priasno koze sirene
– priasno koze mliako
– domashno kiselo mliako
– zeleni maslini (obezsoleni)
– susheni slivi
– sushen licii (godji beri)
– kakao ili cheren shokolad
– kafe inka (kafeto vadi ot vas mnogo polezni mikroelementi i ima kofein)

Iajte po malko, ne preiajdaite !

Piite poveche izvorna voda (nehlorirana) i presni zelenchukovi i plodovi sokove !
Moje po malko i domashno cherveno vince рџ™‚

Diado mi beshe bolen ot rak i jivia 26 godini sled operaciata, no beshe pedantichen v balansa na hraneneto i vsiaka sutrin praveshe tibetskite uprajnenia .

baibradyr  on January 15, 2013

Ot vsichki izbroeni tuka bilki diado Ivan pieshe ekstrakt ot:
– cheren oreh
– bial pelin
– karamfil
– astragal
– byzak
– rigan (grycki)
– koteshka stypka
– kardamon
– kurkuma
– jindjifil

Za sestra mi (jiva e 6-ta godina sled operacia) osven gornite, sega i pravia i ekstrakt ot:
– pau d’arco
– mate
– koteshki nokyt
– sarsaparila

Ako niakoi postradal ima vyprosi moje da mi pishe na :

baibradyr.org@gmail.com

baibradyr  on January 16, 2013

Izkliuchitelno vajno e psihichnoto vi zdrave !
Triabva da pobedite raka pyrvo duhovno.
Za celta triabva da osyznaeue che kakto fizikata vliae na psihikata, taka i psihikata vliae na fizicheskoto vi zdrave.
Bydete pozitivni i razbiite dogmatichnata matrica narechena ‘rak’
Tezi statii shte vi pomognat za tova :

http://sfera.zonebg.com/pubs.htm

Bydete dobrh, mislete dobro i pravete dobro рџ™‚

tanali  on March 5, 2013

искам да попитам тибетските упражнения така наречените 5 тибетски ритуала ли са?

danasnike  on April 26, 2013

Благодаря на всички вас и желая здраве на вас и на близките ви!

Тиндор  on June 5, 2013

Благодаря за посещението и коментара!
Нека вие и близките ви също сте здрави и живи още много години!

Когато написах “статията” преди близо 4 години, не очаквах,че тя ще стане най-четената и коментираната в блога ми. Обаче това е много тъжен факт. Ще ми се да не знаех колко много хора на ден попадат тук, търсейки лечение за близките си, но се утешавам, че може би тази информация е помогнала на някого да се излекува…

Успех на всички в борбата с рака!

danasnike  on June 22, 2013

Здраейте,
Моят баща е с голям тумор в белия дроб, но отказахме операция, поради други негови здравословни проблеми,а и хирузите, също не я препоръчаха. Благодарение на всички, които са писали тук, започнахме да му помагаме – пие чайове от препоръчаните билки и му даваме алое вера, което мисля, че му помогна донякъде. Не можем да му даваме всички препоръчани неща, защото той трудно преглъща. Молбата ми е, ако знаете как се прави сок за пиене от растението алое вера /вече го отглеждаме/, да опишете начина.Благодаря, че мога да споделя с вас грижата си и се надявам на помощ.

Тиндор  on June 23, 2013

Здравейте,
За съжаление не знам как се прави сок от Алое, но намерих това. На английски е, но има картинки.
В общи линии се използва някакъв друг сок за основа и с помощта на блендер се разбива гелът от алоето в него.
http://www.wikihow.com/Make-Aloe-Vera-Juice .
А тук http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=bg&js=n&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.wikihow.com%2FMake-Aloe-Vera-Juice&act=url можете да видите машинен превод на по-горната статия. Не съм правил сок по този метод и не отговарям за написаното там, но реших да го споделя все пак.

Успех с борбата!

Tanita  on October 1, 2013

Привет и от мен!
Баща ми е с рак на бял дроб,с разсейки в бъбреците.Туморът е достигнал размери 8см,и притиска силно хранопровода,от което той буквално спря да се храни,на моменти дори неможе и вода да приема.От това той страшно много отслабна-25,30кг.Преди около седмица завърши 14дневният му прием на газ.Започна със 3 капки- сутрин на гладно,и всеки ден дозата се удвояваше докато достигна 1с.л.Наложи се да я прекратим за известно време,не защото не му понасяше,а защото трябваше нещо да се направи по въпроса с храненето и невъзможността му изобщо нещо да преглътне.Вчера му поставиха успешно стенд в гърлото(уширител),което значително ще подобри храненето му.Утре го изписват.Решили сме да опитаме и химиотерапия,но първо ще му е нужно да качи няколко кг.за да може да издържи поне 1,2.А до тогава ще приема алое и ударни дози прясно изцедени сокове от червено цвекло и моркови,никакви меса,захар,сол и животински продукти.После мисля пак да опитаме с газ.Казва,че не е гадна за пиене,не му се гади и не е повръшал.Нямал е и температура.Сподели ми че е забелязал,че урината му е станала много,много тъмна и че,когато я е пиел е усещал доста силничко да му пари надолу към местото където всъщност се намира туморът.Радвам се,че въпреки напредналият стадий(4),той не е загубил дух.Готова съм за битка,макар да зная,че ме чака война!Ако мога да помогна с нещо на някого,пишете ми.

тони  on November 9, 2013

И ние вече водим тази борба!
На 18=10 оперираха майка ми от пъпна херния и да и премахнат жлъчката , че имаше голям камък. След операцията доктора каза ,че имало огромен тумор , обхванал цялата жлъчка и част от черния дроб. На черния дроб го определили че не може да се оперира.Тя се чувства добре. Изпращат я на химиотерапия тази седмица ще се срещнем с онколожката. Пие бъзак и алое гел. Мен лично ме е много страх срината съм психически тотално , от операцията не е минал ден , в който не плача.

Тиндор  on November 10, 2013

Здравейте,
Успех с борбата!
Не мога да помогна много, но е изключително важно да не се сривате психически. От една страна, за да можете да вдъхвате сили на майка си, а от друга, за да можете Вие да се борите.
Според мен ключът към това да не се предавате е да не мислите за проблема. Намерете си работа, която да запълва времето, през което сте будна, така че да нямате време да мислите колко сте срината психически. Просто мийте чинии, лъскайте под, подреждайте и тн., като естествено се грижите за майка си на първо място. Но, когато вършите нещо, нямате време да мислите и съответно ще се чувствате по-добре.

Мая  on December 8, 2013

Здравейте,аз също се опитвам да се боря с проклетата болест и ще споделя какво аз знам,но не гарантирам за методите,някои от нещата са си на риск,защото имат съставки които подхранват тумори.
Първо хранене без протеини,сладко,въглехидрати,белтъчини и повечето витамини(може би има и още,проучете добре!)
Обръщане на сериозно внимание върху стреса и приемане на много имуностимулатори,които не забравяйте да отсеете чрез проверка на състава.
Най-популярните методи за които и аз се хванах:
Кленов сироп + сода,смесват се на леко загрят котлон за да не прегори сместа и се пият на температура към 50 градуса.
– 1 чаена лъжица натурална/чиста сода за хляб (не тази от обикновен магазин)
– 3 чаени лъжици кленов сироп клас С (ако нямате клас С, най-тъмния клас А.Само затопляте и консумирате една чаена лъжица, два пъти на ден, сутрин и вечер.Постепенно може да качите малко дозата,за честотата незнам.
Гъбата Шийтаке,която Китайците ползват за лечение на рак + имуностимулиращ ефект(но има протеини и витамини в нея.
Това са двете изглеждащи доста рискови,но хвалени.
Противоракови + имуностимулиращи билки : Котешки нокът(Саменто),Алое Вера(има и още,потърсете).
Горчиви семки и ядки,за които пишат че лекуват тумори(кайсиеви ядки например).
Котешка стъпка чай,но вероятно е да помага само силно концентрирана или даже само инжективно.
Надявам се да съм била полезна.

Мая  on December 8, 2013

Потърсете и прочетете също и за отрова от скорпион.

Антоанета  on January 10, 2014

Здравейте, изчетох доста от коментарите за рака тук. Няма болест, която да не се лекува, има хора, които не се лекуват. Основното, което трябва да се направи при лечение на рак(и не само на рак) е да се отстрани първопричината за рака. Туморът е симптом, то е следствие, което се отстранява с операцията, но причината си остава вътре в организма и тя се нарича киселинност на организма или токсичност. Операцията не лекува. Киселинната среда създава благоприятни условия за развитие на паразити и гъбички, които са причинителите на рака(Хулда Кларк). затова изключваме от менюто си: бяло брашно, бяла захар, мляко и млечни произведения, месото, рафинираното олио, само зехтин студено пресован може, всякакви полуфабрикати, газирани напитки, алкохол, цигари, може по една чаша младо червено вино. Изключете ориз, соя, царевица, ръж, просо, ечемик и хляб с мая! Тези продукти са хибридизирани и причиняват рак! Може бял или кафяв ориз басмати, просо, елда(гречка), амарант, киноа, хляб само от български лимец. Основното, което не срещнах по-горе е, че трябва дасе започне изчистване на организма, за да се възстанови алкално-киселинното равновесие в организма. Каквото и да ядете, докато не се изчистите и то многократно нищо не може да се получи. Започва се счистене на дебело черво. От тук започват всички болести от нередовно и недокрай изпразване на дебелото черво. Ако имате газове, значи червото не се изпразва докрай. Започват гнилостни процеси и проблемите се появяват не след дълго. Дебелото черво може да се чисти месеци наред, за да се изчистил Паралелно с това, чистене на черен дроб( с зехтин, лимон, мед и билки-три дена). Изхвърлят се зелени камъни, но на четвъртия ден имаш чувството, че ще полетиш. Чистене на бъбреци, чистене на лимфа, чистене на стави. Както човек си чисти къщата, така трябва да си почисти и организма. И не на последно, а даже на първо място е чистене на полевата форма на живот. Това са нашите мисли. Оттам тръгва всяка една болест. Чистенето започва от ПРОШКАТА. Да простиш на всички и да поискаш прошка от всички, на които някога си навредил с мисъл или с действие. И да простиш и на себе си. Прошката изчиства. Прошката те освобождава теб самият, тя е заради теб.
Да погледнеш навътре към себе си и да намериш вътре в теб Бог. И да повярваш, че Бог никога няма да те остави. Ние сме Божии чеда. това, в което вярваме това ще получим.
На всички желая светлината, радостта и благодарността да съпътстват вашия живот! Ако някой иска може да ми пише на tonirassate@yahoo.com

Антоанета  on January 10, 2014

Уточнявам поради допуснатата грешка, че просото е от храните, които е задължително да присъстват в менюто, а не да се изключи. Благодаря ви.

Веси  on December 17, 2014

Здравейте. Искам да споделя и своята мъка. Съпругът ми заболя от рак на панкреаса с разсейки в черния дроб. Откриха му тумор 3 см на панкреаса, който натиснал жлъчния канал и той пожълтя. лекарката ни помисли, че е вирусен хепатит, но след изследванията се оказа това. Сега в онкодиспансера ни казаха, че трябва още да му падне високия билирубин и тогава да се проведе химиотерапия. Аз му давам сок ор бъзак, чайове и сок от цвекло, моркови и ябълка. Изписаха ни Урзофалк за черния дроб, купих и хепалон пак за черния дроб , но се притеснявам, че ни изписаха таргин, болкоуспокояващо от рода на опиатите. Той 3 седмици не е спал почти от болката и сега казаха, че поне ще може да се наспи и така да му се вдигне малко духа. Той не се е отказал от борбата, но имам проблем с храненето. Трябва да се съобразя със жлъчката, панкреаса и черния дроб едновременно. Изчетох всякакви диети и методи и съм още по-объркана. Не знам какво да правя!!! Гледах и предаването на Владимир Бошнаков по НОВА при Гала и мисля да му правя неговия режим, но без гладуването, защото той отслабна за 3 седмици с 12 кг. и ао на 29,12,2014 започнат химиотерпията той не трябва да е мн слаб и няма време да направи целия курс от 42 дена на Бошнаков.Какво да яде и дали тези билки ще си пречат с лекарставата, които са му дали. Моля пишете ми, защото много го обичам и ще направя всичко да се оправи. Ние сме от 30 години заедно и винаги сме се обичали. Израснала съм бе збаща и се моля нашите деца да си имат татко!!! Той е само на 46 години. Плача и се моял да оздравее. Моля ви , ако някой може да ми каже какво да яде и дали билките няма да си пречат с лекарставата и обезболяващото. Благодаря ви предварително!

Веси  on December 17, 2014

Забравих да кажа, че му направиха стент на жлъчните канали и сега билирубина пада и искам да му помогна да се изччисти по-бързо от него. И да попитам защо не ми показаха изследванията от онкодиспансера, а от другите болници имам. И какава е процедурата сега. От диспансера ли трябва да му дадат болнични за работата му.Защото той милия винаги е бил стриктен с всичко и иска да е наясно как се действа в такава ситуация. Ако знаете колко прекрасен човек е!!!!

Тимур и неговите командоси  on July 14, 2015

Запознат съм с всичко, цитирано по-горе. за съжаление, повечето неща са откровени глупости – например, д-р Симончини (авторът на лечението със сода и кленов сироп)бе пратен в затвора за няколко години, понеже се доказа, че това е шарлатания (имаше подробна статия във вестник “Унита”). Това с газта е още по-голяма глупост – според един много известен руски професор-онколог, тя предизвиква подобрение за около седмица, а после изведнъж настъпва срив поради увреждане на черния дроб и бъбреците и човекът си отива за седмица. Саменто също не бива да се взема “на сляпо”, понеже силно влошава кръвните показатели.
Аз самият бях с рак на дебелото черво в края на трета степен, с разсейки в близките лимфни възли. Понеже не знаех, че това е рак, допуснах да се случи спукване на тумора и само навременната намеса на Спешна помощ ме спаси. Наложи се спешна операция, без да има възможност за химиотерапия. Това беше преди две години, в момента съм с леки разсейки в белите дробове. Какво мога да посъветвам другите болни:

1. Не се отказвайте от химио- или лъче- терапия. това означава сигурна смърт в рамките на по-малко от две години! Всички, които бяха оперирани заедно с мен и отказахa химиоотерапията, вече починаха.
2. Много от отрицателните странични ефекти на химиотерапията могат да се премахнат с добавки – куркума, джинджифил, елагова киселина, мелатонин (всичките заедно) – но след одобрение от онколог.
3. Най-добре е да съчетаете химиотерапия с пиене на добавки.
4. Задължително заедно с онколечението посещавайте добър психиатър и приемайте антидепресанти. Допуснете ли страхът да ви победи, с вас е свършено.

Какви добавки мога да препоръчам (не е задължително да приемате всичко едновременно, може да комбинирате някои от тях и после да ги заменяте с други:
– винамини -Д3 с калций, Е, С
– минерали – селен, магнезий, калций
– добавки – куркума, джинджифил, ресвератрол, ликопен, елагова киселина, омега 3 (или съответното масло), възможно е да се приема и Канелим (на основата на куркума), но е скъп, акай-бери, други антиоксиданти, екстракт от броколи на капсули, чесън
– други – мелатонин, Пау Д’Арко
– гъби – само след изрично одобрение от онколог. Има смъртни случаи от комбиниране на гъби и цитостатици

Ако се комбинират три и повече добавки, вземайте половината от препоръчаната доза.

– лекарства за защита на черния дроб – есенциале форте или легалон (но не и двете едновременно)

– диета – намалено сладко и животински мазнини, повече зеленчуци
– добре е да се вземат и пробиотици.

Изрично предупреждавам, че нямам медицинско образование и давам съвети само на база личен опит. Във всички случаи, както и да се лекувате, трябва да се следят кръвните показатели и чернодробните ензими.

Успех!