Понеделник

Написано на October 31, 2005, в категории: За мен.

Този път седмицата започна по-добре – пак станах трудно, пак слушах математика, но поне този път отидохме на билярд след това, а и лекцията беше с около половин час по-къса.
Вечерта се бяхме уговорили да отидем на студентско парти в “Тра-ла-ла”, като преди това прекараме известно време в някое кафене.
В 20 часа аз имах среща с хората от Линукс клуба, за да обсъдим бъдещия Опънфест, който ще се проведе на 12-ти във втора аудитория на моя университет.
След сбирката се обадих на колегите, които първо имаха идея за “Плежъра”, но той се оказа пълен и в крайна сметка са се преместили в “Студиото”, което изглеждаше прилично заведение, но тази вечер имаше само и единствено люта чалгия, при това пускана от уиндоуско ПЦ.
Хубавото беше,че в “Тра-ла-ла” след това чалгата беше по-рядка, даже мога да кажа че бяха само 4-5 песни в рамките на 2 часа,обаче след това започна истинската чалгия и малко по-късно се изнесохме.
Алкохолът в дискотеката беше всичко друго, но не и качествен. Верно,че за един лев в дискотека не можеш да пиеш 100 грама ром, но защо трябва да рекламират,че е така, след като при тях ромът си беше чиста ракия.
След дискотеката се прибрахме пеш (поне аз, Марта и Христо- за другите ме съмнява рџ™‚ )
Та така мина в общи линии последният ден на месец. октомври. Да се надяваме че тази седмица ще е добра и спорна,а най-вече да се надяваме на 5 на контролната по математика,за да се освободя от изпит рџ™‚