Ся кво, и заглавие ли ще искате ? :)

Написано на November 3, 2005, в категории: За мен.

Днес денят започна зле – замалко да се успя, а ако го бях сторил – увисваха също Христо и Марта, което определено не беше оферта.
Е,пристигнахме в унито, но нямаше особено голям смисъл да отидем по-рано при положение,че даскалът не пусна другата група преди времето определено за край.
На контролната се представих зле като цяло, но съм доволен от себе си – цифрите си ги бъркам и имам грешки в сметките, но алгоритъмът е верен рџ™‚ , а това значи че имам потенциал да реша тези задачи, ако се сменят числата.
В крайна сметка преписах задачата от Азрод. Моята беше същата, но неговата имаше и неща ,които аз не можах да пресметна. За втората задача и двамата имахме проблеми с полиномите, а се оказа че май само един човек ги е решил, което ми дава допълнително надежда, че в светлото бъдеще имам шанс да избутам изпита.
Иначе днес карах и допълнителни 2 часа математика, на които, ако не друго, поне получих плюсче за присъствие рџ™‚
След математиката отидохме на кафе във “Фейсис”, който предложих като на шега и другите го приеха като идея рџ™‚
Към 21 часа се събрахме у Андрей и отпразнувахме РД-то му . Вероятно ще редактирам поста и ще добавя снимка,за да усетите тежката алкохолна атмосфера рџ™‚
Към 1 часа всички отидоха на дискотека в “Инфинити” на македонско парти. Аз, Марта и Христо обаче решихме,че е по-добре да се приберем и така и направихме рџ™‚