Четвъртък и петък

Написано на November 11, 2005, в категории: За мен.

В четвъртък след даскало бях малко на билярд с Митака (Джимбо), Гергана ( Малайза) и колегата й. В крайна сметка Гергана спаси положението, в което ни вкара Стилър след отказа си да дойде с нас.
Миналата вечер не дойде с нас, хайде, това е разбираемо – има караоке, но пък да те върже на другия ден 5 минути преди тръгване, и да ти каже, че е получил обаждане с по-добра оферта … Още повече, че предполагам от кой е офертата, но няма значение. Щом така иска – нека си руши живота.
В крайна сметка, изиграхме 8 жетона на билярда и после отидохме в залата да видим кой е на смяна и евентуално да поиграем карти.
Е, карти не играхме, тъй като нямаше хора, но поне се видяхме с Ивелин и чух с Мишо по телефона, за да му дам съвет как да си настрои линукса. В крайна сметка, май не е успял.. рџ™Ѓ
В петък не ми се случи нищо интересно. Сещам се само къде паркирах, за да отидем в “Плежъра” – минах през Джумаята и нагоре, после надолу, и се озовах на кино “Орфей”, което е на 10 мин. пеш от “Плежъра”, но нямаше къде другаде да паркирам.
Иначе в заведението имаше нов персонал – барманката уж беше точна, а сервитьорката – малко неадекватна, но явно й се беше случило нещо неприятно, защото накрая ми се стори,че едвам сдържа сълзите си.
След разходката ми до “Плежъра”, се прибрах вкъщи и цял следобед скучах, че даже и спах, а вечерта си легнах много рано – към 23 часа.