Забавен понеделник и приятна вторнишка вечер

Написано на November 15, 2005, в категории: За мен.

В понеделник всичко протече нормално – билярд след даскало, като този път бяхме доста хора – аз, Христо, Марта и Гада, като се обадихме и на Джимбо после.
Вечерта трябваше да играя ролята на организатор и да събера цялата дезорганизирана тълпа, за да отидем на студентско парти в “Тра-ла-ла”.
След поредица от кратки текстови съобщения, се разбра, че пак ще сме най-редовните – Гергана, Стилър, Джимбо, Христо и Марта.
Организирах ги в 20:30 пред пощата, като Марта и Христо бяха казали,че ще закъснеят доста. Та останалите трима, след кратко шматкане продължило 15 мин. , отидохме в “Плежъра” , където имаше места рџ™‚ , за разлика от много други пъти.
След заведението май никой не беше навит за дискотека, с изключение на Стилър, но той винаги е навит рџ™‚ В крайна сметка се прибрахме, като Джимбо искаше да ме закара, но му показах,че съм инат и държа на принципите си – след като веднъж ме излъга, казах му,че няма да се кача в колата му без основателна причина. Засега това и правя рџ™‚
Вторникът може да бъде разделен на две части – тази преди 17:20, и тази след.
В първата ми се спеше ужасно,беше ми тъпо, глава ме болеше, а и ме изгониха от час, щото сме закъсняли с 15 мин. Аз кво съм виновен,че обърках, че лекцията на Object Building Software ще е този вторник, а не другия…
Вечерта Андрей ми се обади да се съберем някои колеги и да отидем в “Марица 5”, което, доколкото разбрах, е нещо като женско общежитие, а и съдейки по портиерката, май наистина е така – рядко има толкова свадливи жени.
Прекарахме приятно в женска компания,а после се отправихме към “Инфинити” пеш, но бих се разходил още 2 пъти до “Марица”, за да не слушам противната музика, която беше там. Не стига че обстановката е ориенталска, ами и музиката – черна, арабска, гръцка и гаден хаус …
Все пак, мисля че прекарах по-добре от другия ми план за вечерта – да си стоя вкъщи рџ™‚