Дали да отида на концерт на W.A.S.P ?

Написано на August 31, 2010, в категории: За мен.

От близо 2 седмици се чудя дали да отида на концерта на W.A.S.P в София на 27-и октомври. От една страна ми се ходи, защото последният им албум ми харесва, но от друга – никога не съм им бил голям фен и мога спокойно да пропусна. Обаче определено ми се ходи. По-големият проблем е, че няма с кого да отида. Има потенциално 2 + 1 души, с които мога да отида, само дето единият все още не е сигурен, а другите двама са роднини и аз съм в сложни отношения с единия. Та ще трябва да превъзмогна себе си, за да отида на концерт, като не съм убеден, че искам да го направя (поне на този момент).
Другият вариант е да отида сам, но никога не съм ходил без компания на концерт. Не ме притеснява тълпата, погото или нещо друго, просто ми се струва странно да отида до София, да си паркирам колата до залата, да изслушам концерта и после да се прибера в Пловдив, като през цялото време не говоря с никой, а не обичам тишината. Естествено, имам касетефон в колата (така му е само името, никога не е можел да просвирва касетки) и най-вероятно той ще влезе в действие, но се чудя дали да постъпя така.
Евентуално бих могъл да изтествам какво е да си сам на концерт още на 9-ти октомври, когато ще пеят “Скорпионс”, за които вече имам билет (при това седящ), но също така имам и уговорка. А обещанието си е обещание.
Та май ще изчакам средата на септември и тогава ще взема обвързващото решение, подплатено с билет. Все пак не може да е толкова лошо да си сам на концерт.

4 Replies to "Дали да отида на концерт на W.A.S.P ?"

-  on September 1, 2010

Сам на концерт не е работа да се ходи. Намери с кой, но не ходи сам.

tindor  on September 1, 2010

Благодаря за съвета! Май така ще направя в крайна сметка, но знае ли се. Щом съм решил да ида, ще отида и сам, ако се наложи.

realandtender  on October 7, 2010

иди на концерта няма да съжаляваш,аз съм фен на Стивън Дюрен 20 г,дори да изпее 10 пъти една и съща песен пак бих го слушала,иди и се забавлявай и пей и заради мене,поздрави

Тиндор  on October 7, 2010

Вече си купих билет и даже намерих с кой да отида, така че съм там.
Разчитай на мен да се забавлявам и за теб! рџ™‚