Сряда, четвъртък и петък

Написано на September 25, 2010, в категории: За мен.

Тази сряда беше 22-ри септември – денят на независимостта ни и по този повод не бях на работа. За сметка на това отидох в Чешнегирово да помагам за довършването на гаража, макар никога да не съм харесвал мястото или къщата, която нашите построиха. Само че тя и гаражът трябва да бъдат довършени, затова с помощта на семейни приятели пренесохме тежък метален шкаф с менгеме, поставихме 2 врати по 2.90 метра и основата на гаражните прозорци. За няколко часа свършихме добра работа, а после се прибрахме изморени.
За четвъртък не си спомням нищо, заслужаващо си да се спомене.
Днес също няма кой знае какво. Най-после си купих билет за WASP, след като намерих с кого да отида. Малко ме притеснява прибирането вечерта, защото ще съм сам, а по принцип ми се спи, но има енергийни напитки и радио, а и София не е в другия край на България, та все ще се добера обратно до Пловдив по някакъв начин.
Иначе, тази вечер се колебаех дали да отида в “Сенса” или на нощта на музеите и галериите. Първоначално мислех да мина първо по музеите, а после на бар, но не ми хареса компанията, пък другите нещо се отказаха.
В крайна сметка реших, че не ми се ходи нито по музеи, нито по барове и предпочетох да гледам снукър вкъщи.