Първата зимна събота за годината

Написано на November 19, 2005, в категории: За мен.

Честит първи сняг !
Днес за мен снегът заваля малко неочаквано, но пък ме изненада, а обичам такива изненади (стига да не съм закъсал някъде ) :).
Към 14 часа отидох да си взема колата от сервиза, където прекара няколко часа за смяна на тампон и радиатор – и на двете им бе дошло времето да се сменят доста отдавна,ама македонски инат … рџ™‚
След като си взех колата, с удоволствие закарах майка ми и баба ми до “Метро”, защото освен че возилото беше много по-тихо и мъркащо като тигърче, имах нужда от някои нещица.
В 17:05 бях на Бингото за срещата с класа, като предварително пратих кратко текстово съобщение, че ще закъснея (така се получи просто). За съжаление не стоях много при бившите си съученички – стана ми адски лошо и започнах да се потя обилно – признак за висока температура при мен. Извиних се и се прибрах, като ми беше горещо през целия път към къщи, което при нормални условия няма как да стане.
Вечерта се чувствах доста по-добре и предложих да отидем на билярд. След кратка агитация, навих Стилър, Малайза и Пийча, а в “Рояла” срещнахме и Джимбо с някакъв негов приятел. За съжаление Джимбо седнаха далеч от нас,а и си тръгнаха преди да си свършим жетоните. Да ги пита човек защо останаха изобщо, но те си знаят. Митака изглеждаше тъжен както през последните дни рџ™Ѓ
След билярда отидохме “за по един чай” в “Каскадата”, но никой не пи топла напитка рџ™‚ .
Час по-късно се прибрах, като оставих и останалите на места, близки до домовете им. Вкъщи имах мерак да поцъкам малко Старкрафт, но след първата игра, когато ме изнесоха, ми мина мерака и заспах бързо.