Краят и на тази седмица

Написано на November 28, 2005, в категории: За мен.

В събота и неделя почти не правих нищо – спане до ранния следобед и после седене пред ПЦ-то, като в събота с баща ми сменихме единия фар на колата и пастирахме одраната от мен повърхност ( пак се вижда, но вече не от самолет рџ™‚ ). Вечерта, след доста дълги уговорки, отнели над 4 часа, отидохме на билярд аз, Стилър, Джимбо и Митака (братът на Таня).
Чакахме над час за свободна маса и още поне 10 мин. сервитьорка, която по едно време си вдигна чукалата и си тръгна, а ние не бяхме платили. Добре че барманът беше там :). След билярда отидохме в залата да поиграем карти с Дочо, и така до 3 без 15 сутринта.
В неделя не ми се случи нищо по-особено – ставане, седене пред ПЦ-то, кратка “разходка” с колата до “Билата”, понеже консервите, които ям, когато ме мързи да си правя нещо, бяха свършили. В магазина видях заместник-декана Манчо Манев и след кратък разговор си продължихме по пътя.
Като се прибрах, се опитах да уговоря някой за билярд, но се оказа, че “обичайните заподозрени” тъкмо се прибираха от излизане и не им се ходеше особено, а пък аз не исках да разкарам трима души само заради мен. Така си останах вкъщи вечерта и поспах малко, защото трябва да издържа до 2 часа, за да си пия хапчетата, а това няма как да стане, ако не бях спестил малко енергия.
Остават 50 мин. до понеделника, който така ми се иска да не идва, защото с него ще дойде контролната по АСД, а и отново започват лекциите по математика :(.