Вторник

Написано на November 29, 2005, в категории: За мен.

Във вторник вечерта се срещнах с Митака, защото не се бяхме виждали от доста време. Първоначално замисълът беше да ми даде да прочета един увод към проекта му, който засяга темата свободен софтуер, но, в крайна сметка, той го беше забравил, и минахме по същество – към “Пожарната” рџ™‚
Към 19:40 го закарах до Антица и към 20:30 бях в “Рояла” за билярд с Джимбо, Стилър и Малайза.
След това, към 22 часа, отидохме до “Мармалада” , който не работеше още (за “залаата” долу говоря). Направихме един тегел до фонтаните и се върнахме (принципно търсехме кафе, но това никак не е лесно за нас рџ™Ѓ ) Е, бяха отворили, че даже имаше и доста хора, но все пак не бяха почнали.
Оказа се,че вечерта била “Пиано бар” , а вие знаете колко си падам по този вид музика. Тук поне имаше нещо красиво – Весела Бонева, но с това се изчерпва всичко – изсвириха най-омразните ми песни накуп. То не беше Молоко, Джъстин Тимбърлейк, Лени Кравиц и още знайни и незнайни негърски изпълнения.
Май на никой не му хареса, освен на Стилър, така че май ще си ходи сам всеки вторник.
Е, това е, прибрах се към 2 часа и ми се спи ужасно.

4 Replies to "Вторник"

bleit  on December 2, 2005

Какво против Молоко имаш ? И защо всеки денс който не ти харесва го оприличаваш като “негърски изпълнения” ? Аааааа на расизъм биеш, от отдавна те усещам рџ™‚

Тиндор  on December 3, 2005

Ами не мога да понасям Молоко – единствено първата им песен ми харесваше за 2-3 дни, всичко останало ме изнервя до краен предел.
Що се отнася до “негърските изпълнения” – виждал ли си пияно бар, в който да пеят денс ? Това май изчерпва въпроса ти.
Между другото – сещаш ли се за стара ретро песен, в която има един хор, който пее песнопения подобни на тези на последователите на Харе Кришна и разните там индуистки секти ? Иначе песничката не е лоша.

bleit  on December 3, 2005

Еми така като ми я описваш тази песен нищо не ми говори. А за пияно бара – не, не съм виждал, но би ми било интересно. Аз съм фен на неестествените и нелогични неща ;). А Молоко са готини – какво против “Forever more” и “Sing it back” ?

Тиндор  on December 3, 2005

“Forever more” безкрайно ме изнервя. “Bring it back” се понася 1-2 пъти и толкоз.
А за пиано бара – мисълта ми беше,че там са предимно негърски изпълнения и бибоксинг, както и разните джазови истории, така че не си прав да кажеш,че не ми е харесал даден денс и съм решил,че е негърски рџ™‚