Седмица на социалните контакти

Написано на September 9, 2012, в категории: За мен.

Още в средата на изминалата седмица започнах със социалните контакти, които бях занемарил напоследък – бях на рожден ден на една колежка от университета. Прекарването не беше лошо, просто с повечето от хората нямаше какво да си кажем, но мисля, че съм свикнал с идеята вече. За сряда беше планувано да отидем в “Сенса”, но, след като си тръгнаха повечето хора, останахме трима и около 3 часа си приказвахме за какво ли не. В крайна сметка 3 часа минаваше и решихме, че в “Сенса” няма да има никой и направо се прибрахме към къщите си.
Четвъртък беше 6-ти септември – сутринта отидох до “Хеликон” да купя подаръка за рождения ден, на който щях да присъствам вечерта и между другото си купих 3 книжки за форекс. Едната вече я прочетох, но малка част от нещата не ги бях чел вече другаде. Да видим какво ще стане с другите 2.
Та вечерта бях на рожден ден в едно заведение – “Приятели”, което, като цяло не е зле – музиката е рок, а петък и събота имало и група. Ние бяхме в четвъртък, но колегата се беше разбрал с групата и те свиреха.
В петък бяхме в “Сенса”, където се видях с един познат, който не бях виждал от може би година. За съжаление музиката не ми допадна и след 2-3 часа в заведението се прибрахме. За цялата вечер чух максимум 2-3 песни, които ми харесаха – всичко останало беше български рап или черно (т.е от истински негри).
В събота бях на кафе с един познат, с който не се бяхме виждали 2-3 години, нищо че живеем на под 100 метра разстояние. Разказахме си кой какво е правил, как се развива, какви цели преследва – стандартните неща.
След това кафе бях на друго и така – запълних си съботния ден.
Лошото е, че седмицата свърши, а утре съм на работа и следват 5 дълги дни рџ™Ѓ

One Reply to "Седмица на социалните контакти"

miteto  on September 10, 2012

Това с истинските негри ми хареса рџ™‚

Leave a Comment