Изпит по ИТ

Написано на December 12, 2005, в категории: За мен.

Днес имах изпит по информационни технологии, който, в крайна сметка, взех с 5,50 ( много се радвам, че не е 6,00, защото, както е добре известно, не съм привърженик на М$, а трудно се постига шестица без подготовка и опознаване на софтуерния продукт ).
Вечерта бяхме в апартамента на съквартирантките, където си прекарахме добре, а по едно време даже играхме и на мафия – явно доста им хареса играта на колегите, щом 3 дни след 9-ти пак искаха да играят.
По-късно отидохме в “Ликьора”, където уж трябваше да е рок, но си беше ретро както винаги. Прекарахме малко повече от час там, като музиката не беше лоша, но пък накрая я развалиха…
Е, прибрах се към 2-3, обаче заспах в 4 , защото почетох малко, но не за изпита по алгебрични структури данни, а книжка. Не съм сигурен дали има смисъл да се чете за този изпит, но все пак ще положа усилия…

4 Replies to "Изпит по ИТ"

bleit  on December 14, 2005

Знам те аз, че само се правиш на линукс фен а всъщност по цял ден играеш на пинбола на любимото ти ХП. И явно добре сте си прекарали, щом са били съквартиранкти, което по моята проста математическа логика означава >=2 рџ™‚
И накрая кажи кво е тва мафия че направо ме изгаряш от любопитство ?
(егати и коментара дето напрайх)

Тиндор  on December 14, 2005

рџ™‚ прекарването не беше никак лошо, а съквартиранките са 3 + 1, която не ни е колежка, не че е от значение де рџ™‚
Що се отнася до мафията – играе се с карти, в съотношение 3:1 има черни и червени карти,като червените са “убийци”, които знаят кои са. Играе се на рундове – всеки рунд се убива по някого – целта на червените е да предложат невинна жертва,а целта на черните – да убият всички червени. Убийството става чрез гласуване, като червените вероятно се подкрепят един друг. Това е в общи линии, има и прокурор, който решава кои предложения за убийство да предложи да се гласуват.
За уиндоуса – разкри ме, сега знаеш ли колко ми е гадно, само дето освен пейнтбол играя и минички, както и пасианси, а и често се чудя каква е разликата м/у папка и директория. Все още никой не ми е обяснил какво е второто :))

bleit  on December 14, 2005

Папка е когато имаш документи вътре, а директорията е папката на директора.
Иначе и аз искам 3+1 съквартирантки. Обичам перверзията рџ™‚

Тиндор  on December 15, 2005

Ясно, не знаех, че замисълът за директорията е толкова дълбок рџ™‚
За перверзията – не съм сигурен доколко точно я обичаш ( когато пак решиш,че е така – просто си пусни някое порно на Анаболик, Диаболик, гарантирам, че ще се откажеш рџ™‚ )