Седмица на социалните контакти

Написано на December 16, 2012, в категории: За мен.

Социалните ми ангажименти започнаха още във вторник – тогава се уговорихме да се видим с една бивша съученичка, като част от плана ми да се ресоциализирам. Избрах нея по няколко причини, но най-основателната – тя не е програмист рџ™‚ .
В сряда и четвъртък имах планове за излизане, но леко пропаднаха (най-вече заради работата).
В петък сестра ми се дипломира и бях на връчването на дипломите. След това отидохме във “Веда хаус”, за да обядваме, а за вечерта имахме уговорка за “Сенса”, където стояхме до към 3 сутринта.
В събота също бях в отпуска и използвах повода отново да обядвам във “Веда хаус”, а вечерта беше фирменото парти в ресторант “Фадо”. Странното е, че никой не отбеляза наличието на сините контактни лещи, но пък всеки забеляза прическата ми. Дори ме питаха какъв е поводът и коя е щастливката…
След ресторанта малка група непенсионери решихме да отидем на дискотека/бар. Първоначалният план беше “Паша”, но аз казах, че там не стъпвам и другите го смениха на “Брилянтин”. Там обаче нямало места (на един колега приятелката бяха опитали да влязат малко преди нас) и решихме да е в “Сенса”. Когато пристигна моето такси (второто) колегите решиха, че не им харесва обстановката (прекалено им е гимназиална) и планът беше да отидем в “Мармалад”. Там пък имаше частно парти долу и решихме да седнем на бара горе. Пихме по няколко шота – after shock, абсент (не бих го повторил), някакъв друг с водка, табаско и маслинка и аз завърших с “йегермайстер”. Колегите продължиха с други. Поръчах си “Лонг айлънд” – все пак идеята не беше да се напия като прасе, защото ми предстоеше и сваляне на лещи вкъщи.
Когато ни писна в “Мармалад” решихме да отидем в “Брилянтин”. Часът вече бе към 1:30 и успяхме да си намерим малко място. Там пих 2 бири и след около час и половина се прибрахме. Аз исках да повървя, за да изтрезнея малко, че бях смесил прекалено много тази вечер – започнах с ракия, продължих с уиски, а после бяха шотовете и бирите…
Та прибрах се, лещите бяха свалени с помощта на сестра ми и заспах.
Днес се събудих нормално и се опитах да си спомня какво и колко бях изпил снощи. Цял ден си почивах от социалните ангажименти и сега се подготвям психически за предстоящата седмица.
Успешна седмица на всички!