Седмицата след Бъдни вечер

Написано на December 29, 2012, в категории: За мен.

Сутринта на Коледа, както си е като традиция при нас, отидохме да се видим с едни наши роднини близо до Пловдив. С някои от тях не се бяхме виждали от много години, та беше ползотворно преживяване.
От баницата с късметите ми се паднаха “пари” и това, в добавка към паричката от Бъдни вечер, леко ме напрегна – надявах се, че 2013-та ще е годината, в която ще бъда, а не, в която ще имам, но както се казва – “Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му плановете си”. Та явно ще трябва да се задоволя с пари рџ™‚
След като се прибрахме в Пловдив, оставих колата и отидохме в бара, където сестра ми кара курсове. Този път щях да опитвам безалкохолни коктейли и да тренирам бармана да свиква с кофти клиенти, докато сестра ми преписва някаква теория.

В сряда ходих по магазините с нашите за всякакви покупки, но най-доволен останах от слушалките, които си взех. Не за друго, ами старите ми “Thompson”, които оцеляха 8 години, съм ги загубил някъде из апартамента и сега нямам слушалки, а те ми трябват, за разните медитации и други техники за самоусъвършенстване.

В четвъртък беше малко по-натоварен ден – трябваше да закараме колата на сестра ми на преглед, после през “Метро” за боя за коса, след това през фризьорката, за да ме боядиса, а после в бара за поредната доза безалкохолни коктейли.
Не мисля да прикачам снимка с новия си цвят на косата, защото е черно със син оттенък и трябва да се подредят звездите под еди какъв си ъгъл, за да мога да го хвана с телефона. На естествена светлина се забелязва, ама как не съм отишъл навън за една снимка.
Първоначално исках косата ми да е зелена, ама за целта трябваше да се изруся – преживях го. Бил съм изрусен по времето, когато бях рейвър, но по-големият проблем е, че зелената боя за коса издържа 8 измивания – т.е щеше да трябва да се боядисвам всяка седмица или да остана рус… Може да имам време за глупости в момента, но не чак толкова… Та така, няма синьо, няма зелено, стана черно със синкаво.

В петък отидохме в “Сенса”. Пак само двама, ама с повече алкохол и това се преживява – като станеш безсмъртен не ти пука за хората около теб.

Днес половината ден спах, а през останалата част си почивах, подготвяйки се психически за пазаруването за НГ, което ще ми се случи утре. В добавка, ще трябва да изберем и подарък за рождения ден на домакина, който дори не познаваме. Та ще е яко рџ™‚

Не съм сигурен, че ще има друг пост преди края на годината, затова весело посрещане на 2013-та!