2 седмици накуп

Написано на January 21, 2013, в категории: За мен.

Последните 2 седмици нямаше кой знае колко интересни неща, затова просто не съм писал – на работата е все същото, като аз се занимавам този път с админско приложение, което използва JSF. С положителна нагласа нещата не вървят никак зле – откъм дизайн приложението яко смуче, но пък нещата стават бързо, а клиентът е толерантен към кофти дизайн. Хубавото е, че темата по подразбиране е лъскава, та поне приложението прилича на нещо, но най-важното за мен е, че не съм хабил нерви да пиша CSS и да се чудя защо някой див не се визуализира както трябва…
В личен план нещата като че ли бяха малко по-зле – миналия петък бяхме в “Сенса”, а събота прекарах 5 часа навън с приятели и познати. С част от тях не се бяхме виждали близо година та имаше какво да си кажем.
Неделята реших да си почина от социалните ангажименти, защото хич да не е, изморяват ме…
През тази работна седмица пак не се случи нещо кой знае колко интересно – занимавах се с управлението на проекта, имплементация на админското приложение и малко документация на хартия за друг проект на фирмата.
В петък вечер 6 човека бяхме на боулинг и билярд в МОЛ “Галерия”. Беше забавно. Особено като се има предвид, че не бях играл билярд сигурно 3 години. Все още имам късмета да вкарвам невероятни положения и да изпускам супер елементарни…
След билярда цялата група отидохме в “Сенса”, където аз поне си прекарах добре. На една част не им хареса музиката и си тръгнаха по-рано, но на тяхно място дойдоха групичка лесбийки и беше интересно преживяване.
В събота продължих традицията да се срещам с хора и към обяд бях 2 часа навън в “Златната круша”. Прекарах си добре, като изключим чая от “Лидл”, който ми сервираха, но пък пицата беше доста вкусна и ми помогна да се преборя с махмурлука, който имах от петък вечер след голямо уиски и 3 коктейла “Лонг айлънд”.
Вечерта, както повечето вечери тази година, прекарах в чат и опити за запознанства с жени. Къде ми се получава, къде не, това е друг въпрос, но вярвам, че с практика всичко ще дойде на мястото си. Най-малкото имам нужда от информация, която да анализирам, за да оправя грешките си. И като нямам чужд опит, от който да се уча, ще се уча от своя.
Неделята, като изключим едно ходене до мол “Галерия”, прекарах пред компютъра почивайки си, или четейки “Капитал”. Постигнах лек напредък в комуникацията, но може да е било въпрос на късмет или на новите снимки, които сложих в профилите си. Предполагам, че само времето ще покаже.

Успешна нова седмица!