28.01.2013 – 04.02.2013

Написано на February 5, 2013, в категории: За мен.

Миналата седмица в понеделник отидох на фитнес за пръв път от бая време (2 години?). Първоначално се колебаех къде да отида – бях харесал този в мол “Галерия”, защото работи до 23 часа, но, след като кварталният “Интенс” се оказа, че работи до 22 часа, реших че мога да му дам шанс и то взе, че ми хареса – когато отида към 20 без нещо има двама-трима души и съответно не става блъсканица за уредите, а най-хубавото е, че ми е на 2-3 минути път пеш и не се налага да карам до там и обратно.
Инструкторът (шефът?) на фитнеса се оказа много точен и разбран, а има и един забавен образ там, който прави шоу. Мен ме нареди няколко пъти, но единият просто нямаше какво да кажа – разказвах, че единствено ми трябват плочки на корема и той ми каза “Гърди нямаш, ръце нямаш и какво, лятото ще вървиш с къс потник с дълги ръкави ли?”
Другата наредба я получих в магазина, от който си купувах дрехи в неделя – отидох и мерих 2 блузи – едната “М” и ми стана, а другата “S” и ми беше голяма. Извикахме една консултантка да я питаме и тя ми каза “От мъжкото XS не се произвежда”… Та явно ми е било време да заякна покрай другите неща.

Иначе сега ходя и на зъболекар, защото ми се счупиха парченца от 3 зъба в рамките на 2 месеца и реших, че е време да посетя стоматолога си – дотук една коронка и вероятно 2 пломби… Та в понеделник, сряда и петък съм на фитнес, вторник и четвъртък – на зъболекар. Като бонус бях и миналия петък, а вероятно ще бъда и този, но време за фитнеса има след това.

Друго по-интересно тази седмица беше, че отидохме в “Сенса” в петък вечер и изкарахме добре. Дори не ни откраднаха нищо, за разлика от един приятел, който е отишъл по-късно и си е тръгнал без пари, документи и шапка…

В неделя късния следобед бях да пия коктейли, за да се учи сестра ми как се правят. Та ми беше леко забавно вечерта. Хубаво, че бях без кола и успях да стана, защото днес бях на командировка в София – фирмата ни се представяше пред потенциален клиент аз трябваше да присъствам като техническо лице. Срещата мина добре. Не съм убеден дали ще изберат нас (имат над 200 клиента в над 100 държави), но поне няма да е заради лошо представяне, а по-скоро други съображения.

Днес естествено трябваше да отида на фитнес и затова веднага след като се върнах от София минах през вкъщи, взех си багажа и отидох. Може да не дадох 100% от целия си потенциал, но дадох каквото ми беше останало като енергия и съм доволен – не пропуснах тренировка рџ™‚